Milyen lenne ez a jelmez?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam olyanon hogy farsangon beöltöznék Unikornis-szuperhősnek. (van unikornis maszkom)
Ez szerintetek vicces, aranyos, menő vagy milyen lenne?
2021. jún. 15. 21:58
1/7 anonim válasza:
Aranyos,meg menő is ha jól sikerül.
2/7 A kérdező kommentje:
Erről jut eszembe...
Unikornisos (szivárványos) pukizást hogy-mivel lehetne imitálni ?
Elsütnék ilyet viccből majd akkor farsangkor
2021. jún. 15. 22:10
3/7 anonim válasza:
El tudom képzelni,hogy hátul a ruhán fenéknél kivezetsz egy kicsi konfetti ágyút.
4/7 A kérdező kommentje:
Heh... Teljesen elfelejtettem hogy jé létezik olyan is hogy konfetti XD . Mert hirtelen olyan ugrott be hogy csillámport "kifújni" valahogy
2021. jún. 15. 22:23
6/7 SasukeMilo válasza:
Hát nem tudom, szerintem életkor és talán még nem függvénye is a dolog. Már úgy értem, hogy azért 16-18 fölött nem túl menő, pl. főiskolán/egyetemen + én fiú helyében nem vállalnék be ilyet. Szóval ha lány vagy és még kiskorú, akkor okés :)
7/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
17 éves
2021. júl. 1. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!