Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen tetkót tetováltassak a...

Milyen tetkót tetováltassak a csuklómra?

Figyelt kérdés
Valami picit, motívum, ami pozítív energiát sugàroz

2021. jún. 8. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Huh, hát mi érdekel? Ha szeretsz olvasni akkor egy könyv pl, ha van háziálltod akkor egy mancs, ha szeretsz utazni akkor egy repülő.

De lehet például a csillagjegyed vagy egy szív vagy egy végtelen jel. Egy virág is jól mutat.

Ha nagyon szeretsz egy filmet/sorozatot akkor abból egy motívum.Ha érdekel a csillagászat akkor egy hold, csillag vagy bolygó. De , ha leírod miket szeretsz/mik érdekelnek, akkor jobban tudok ötletet adni.

2021. jún. 8. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Lovaglas, foci, baratok, buli ezek erdekelneek^^
2021. jún. 8. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Akkor egy lovat kicsiben/egy focilabdát, a buli miatt például egy pohár valamit vagy lufikat. Amúgy nézz szét pinteresten, ott sok jó ötlet van :)
2021. jún. 8. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:
koszii
2021. jún. 8. 19:03
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Lehet nem fogsz örülni a válaszomnak, de ha még te magad se tudod, mit tetováltass, akkor egyelőre még ne tetováltass.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is van vagy 15.

2021. jún. 8. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem még annyira sem fogsz örülni, de számomra pozitív energiát az ép bőr sugároz.
2021. jún. 8. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen de még 18 évesen is hello kittyt akartam magamra tetováltatni. Most 28 évesen örülök hogy nem tettem meg :D szerintem nagyon gondold meg mit üttetsz magadra mert egy év után de akár egy hónap után is megváltozhat a véleményed
2021. jún. 8. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha már te magad eltudod dönteni és igazán közel áll hozzád a motívum vagy bármi,ha jelent valamit számodra, akkor csináltasd meg.
2021. jún. 8. 21:24
 9/9 anonim válasza:
56%
Azt csináltasd meg ami SZERINTED jól néz ki és ami SZÁMODRA pozitív energiákkal lát el, a legfontosabb, hogy a saját megérzéseidre hallgass és ne arra, hogy másoknak akarj megfelelni.
2021. jún. 9. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!