Ha tele lennétek pénzzel, milyen felesleges hülyeségekre költenétek el szívesen? Én drága (alkoholos)italokat és csokoládékat vennék :D.
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 18:48
1/13 anonim válasza:
Csokoládéból én is bevásárolnék, + töménytelen mennyiségű fagylalt, hogy legyen otthon mindenféle, esetleg ostyarudak, habszifon, csokiöntet.
Egyébként a saját medence is talán pont ilyen, az ember max nyáron használja, de akkor sem annyit hogy megénrné otthonra egy saját. :)
2/13 anonim válasza:
Havi BKV bérletet vennék, hogy aztán büszkén felmutassam a kb. 3 hetente elém kerülő ellenőrnek... :)
4/13 anonim válasza:
Felesleges hülyeségre csak egy óriás trambulinra tudok gondolni :D
7/13 anonim válasza:
#5 az nem jó, azt ki tudod adni bérbe, és a végén még hasznot hoz. :)
8/13 anonim válasza:
Playmobilokat vennék, és felépítenék egy várost.
9/13 anonim válasza:
gyémántbor, jégbor , 19 .századi bor ezeket megkóstolnám. Szarvas gomba. Egy fullra megtankolt utasszállító gépet távirányítással a földnek csapkodtatnék had robbanjon csak úgy szórakozásból. további ehhez hasonló értelmetlen rombolások.
10/13 anonim válasza:
Saját masszőr. Vagy legalább is korlátlan bérlet egy masszás szalonba.
Drága borokat és csokikat én is kipróbálnék.
Beltéri jakuzzi és szauna is jöhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!