Miért van minden youtube videón legalább 1:10-es dislike arány?
https://www.youtube.com/watch?v=8sHUFFfYSo8
Lehet kicsit félreértően fogalmaztam, de történetesen ez a videó létezik, azokkal a számokkal, amiket írtam.
és ez most sok vagy kevés?
a görögök pl rühellik a törököket, az örmények szintén, mindkét nép megtalálható szerte a Földön, meglátnak egy ilyet és egyből megy a dislike
sokan a disklike-ban élik ki magukat. értelmesen vitatkozni nem tudnak a tartalommal, de "jól odamondanak" egy dislike-al (ahogy itt a GYK-n is sokan csak lepontozzák a nem tetsző válaszokat ahelyett, hogy kifejtenék eltérő álláspontjukat.
minél több figyelmet kap egy videó, annál nagyobb az esélye, hogy olyanok is megjelennek, akik dislike-olnak.
tegyük hozzá, véletlenül is lehet dislike-ot nyomni, hiszen egymás mellett vannak. velem is előfordult már sajnos...
Leírom az én esetemet, mert ez is egy lehetőség, gyakoribb probléma, mint gondolnátok.
Vannak kategóriák, videósok, akiket nem bírok. EZEKET NEM IS NÉZEM. Magamtól nem indítom el a videóikat. Egy ideje már nekem alapból tiltva vannak csatornablokkolóval (ami amúgy a shortoknál eleve nem működik). Igen ám, de a Youtube akkor is az arcomba tolja őket, cselesen.
Például dolgozgatok, közben másik monitoron egy ablakban mennek a videók háttérben, automatikus lejátszásra van téve hogy ne kelljen nyomogatni. Miért is ne, a Youtube a mai napig bedobja azokat a videókat is, amiket soha nem nézek meg, vagy a csatorna nálam tiltva van. Akkor szépen nyomok egy dislike-ot és skippelek. Miért? Hogy a Youtube rendszere megértse végre, hogy ha az ezredszeri ajánlásra sem nyomok rá egy csatornára, ha mégis bedobja automatikusan és dislike-ot nyomok rá, akkor valószínűleg én azt nem szeretném látni, nem tudom értékelni, nem tetszik.
Tudom, aki ilyen, csináljon lejátszási listát. De az hamar unalmassá válik.
Csak annyi kellene, hogy a Youtube tárolja cookie-ban, hogy a júzer mit néz, mire nem kattint soha sem, mire nyomott dislikeot gyakran, és ennek megfelelően ajánlja a tartalamkat. Vagy a videók mellett legyen egy csatorna, vagy videó tiltás alapból és aki tiltott valamit, azt jegyezze meg egy süti fájlban és akkor azt ne ajánlja. Ennyit nem tudnak megcsinálni. Annyira szarik a Youtube az egészre, hogy már alapértelmezetten eltűntette a diskile szám kijelzést.
#7 Ha már így megszólítottál és elmentünk egy ilyen irányba, akkor beleállok. Ezek szerint nem sokat youtubeozol, vagy te magad is videós vagy és próbálsz blamálni.
Sok más embertől olvasom a mai napig, hogy hasonlót tapasztalnak.
Nem véletlenül készítettek programozók csatorna blokkolókat direkt a Youtubehoz, amik részben ezt a problémát hivatottak megoldani részleges sikerrel, mint azt írtam. Ha nem lenne ilyen probléma, akkor megoldást sem próbáltak volna rá találni programozók.
Határozottan létezik a probléma és nem csak nálam van a hiba.
De sok egyéb oka is lehet annak, hogy valaki dislikeol és nem lehet csak annyival elintézni, hogy hát hülye, irigy, vagy ebben éli ki magát aki dislike-ozik. Mondjuk, mert egyszerűen csak nem tetszik neki a videó? Már miért kellene mindenkinek megindokolnia, hogy miért dislikeol? Van és használja. Ha tetszik neki, akkor megnyomja a like gombot, ha nem, akkor a dislike gombot. Erre a célra vannak. Ilyen egyszerű.
Minden videós, minden egyes videó nem tetszhet mindenkinek, még ha maguk a videósok és rajongóik fel is háborodnak ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!