Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Stohl András mitől nagy...

Stohl András mitől nagy színész? Mi a legnagyobb alakítása vagy filmje?

Figyelt kérdés
Ha szóba kerül, mindig valaki odateszi, hogy mennyire tehetséges és jó színész volt. Mikor volt? Én sima közönségfilmekben láttam pl. Meseautó meg ilyen egyszernézős filmek. Ha annyira jó lett volna kapott volna szerintem valami normálisabb filmben is szerepet. Egy Törőcsik Mari mellé pl. nem tudom hogy lehetne őt odatenni, mégis valahogy ez a kép van róla a köztudatban.

2021. máj. 26. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok filmben benne volt,meg sokat szinkronizál,talán azért.
2021. máj. 26. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy filmet sem láttam tőle, szerintem ő inkább színházi színész. (Mondjuk darabot sem láttam tőle) a szinkronjai nem annyira irritálóak. :)
2021. máj. 26. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Most meg már főleg tehetséges, hogy a TV2-n vezet műsort.
2021. máj. 26. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinkronszínésznek nagyon jó, meg színházba is. De képernyőre nem való szerintem, nem sztár alkat és ronda is.
2021. jún. 15. 08:57
 5/6 anonim válasza:
100%
én azt nem értem, hogy miért nem sitten rohad ez a drogos pedofil állatkínzó
2022. febr. 4. 12:53
 6/6 anonim válasza:
Szerintem szörnyen tehetségtelen színész az énekhangja is katasztrófa nem értem mit bírnak benne az emberek
2023. aug. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!