Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen tombola ajándék ötletek...

Milyen tombola ajándék ötletek vannak?

Figyelt kérdés
A sulimba lest tombola a diákoknak.

2021. máj. 24. 09:32
 1/5 A kérdező kommentje:
*lesz
2021. máj. 24. 09:32
 2/5 anonim válasza:
100%

Mivel sem korosztályt, sem körülbelüli értéket nem írtál, így egy kicsit nehezebb válaszolni. Azért itt van pár ötlet, hátha használható valamennyi:)

-pizzautalvány

-mozijegy (akár páros is)

-valamilyen cuki plüss

-könyvek (vagy könyvutalvány)

-tusfürdő/kézkrém csomag

-írószerek (kis notesz, tollak, ceruzák, stb...)

-édességek (gumicukrok, a csoki is jó lehet, de az nyáron simán megolvadhat)

-karkötő/gyűrű/nyaklánc (nem kell drága ékszerre gondolni, 200-300 forint körül is lehet nagyon szép karkötőket kapni)

2021. máj. 25. 19:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Korosztály 10-18, és megfizethető árak
2021. máj. 25. 19:18
 4/5 anonim válasza:
100%

Nos ez egy olyan korosztály, hogy egy 18 éves pont nagyon másra vágyik mint egy 10 éves. Viszont akkor azokon kívül amiket írtam lehetne még:

-utalvány körmöshöz/fodrászhoz (ha lány kapja örül neki, ha meg fiú, akkor oda tudja adni egy barátjának vagy a barátnőjének)

-kártyajátékok (Uno, Solo, francia kártya - a fiatalok is eljátszanak vele, valamint bulikban ivós játékoknál is jó lehet)

-képkeretek, gyertyák, díszpárnák, más egyszerűbb lakásdekorálós dolgok

-ásványok (megfizethető árban is lehet találni, szerintem sokan szeretik őket)

-napszemüveg

-kis cserepes növény

-nagyobb nyeremény lehet például egy ikeás nagy plüss (nekem egy egy méteres macim van, egyszerűen imádom)

-ha meg tudjátok oldani, akkor torta is lehet szintén nagy nyeremény

-ledes tábla/égősor

Ha körülnézel ezekben a boltokban találhatsz még jó dolgokat: Pepco, Bershka, H&M, Sinsay, Shein, Ikea. Mindnél lehet lakásdekorációs cuccokat és ékszereket, kiegészítőket találni.

Az előző válaszoló voltam, remélem segítettem:)

2021. máj. 25. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. máj. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!