Milyen tombola ajándék ötletek vannak?
Mivel sem korosztályt, sem körülbelüli értéket nem írtál, így egy kicsit nehezebb válaszolni. Azért itt van pár ötlet, hátha használható valamennyi:)
-pizzautalvány
-mozijegy (akár páros is)
-valamilyen cuki plüss
-könyvek (vagy könyvutalvány)
-tusfürdő/kézkrém csomag
-írószerek (kis notesz, tollak, ceruzák, stb...)
-édességek (gumicukrok, a csoki is jó lehet, de az nyáron simán megolvadhat)
-karkötő/gyűrű/nyaklánc (nem kell drága ékszerre gondolni, 200-300 forint körül is lehet nagyon szép karkötőket kapni)
Nos ez egy olyan korosztály, hogy egy 18 éves pont nagyon másra vágyik mint egy 10 éves. Viszont akkor azokon kívül amiket írtam lehetne még:
-utalvány körmöshöz/fodrászhoz (ha lány kapja örül neki, ha meg fiú, akkor oda tudja adni egy barátjának vagy a barátnőjének)
-kártyajátékok (Uno, Solo, francia kártya - a fiatalok is eljátszanak vele, valamint bulikban ivós játékoknál is jó lehet)
-képkeretek, gyertyák, díszpárnák, más egyszerűbb lakásdekorálós dolgok
-ásványok (megfizethető árban is lehet találni, szerintem sokan szeretik őket)
-napszemüveg
-kis cserepes növény
-nagyobb nyeremény lehet például egy ikeás nagy plüss (nekem egy egy méteres macim van, egyszerűen imádom)
-ha meg tudjátok oldani, akkor torta is lehet szintén nagy nyeremény
-ledes tábla/égősor
Ha körülnézel ezekben a boltokban találhatsz még jó dolgokat: Pepco, Bershka, H&M, Sinsay, Shein, Ikea. Mindnél lehet lakásdekorációs cuccokat és ékszereket, kiegészítőket találni.
Az előző válaszoló voltam, remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!