Valaki véleményezné a wattpados történeteimet?
Nagyon régóta írok, a szenvedélyem egészen kiskorom óta. Olvasgattam wattpadot könyveket, és gondoltam én is teszek egy próbát. Nem nézték meg sokan egyik sztorimat sem, de én azért kíváncsi lennék rá, hogy ez vajon amiatt van mert rosszul írok, vagy egyszerűen csak nem találják meg az emberek?
Itt a link a profilomhoz:
Negatív és pozitív kritikát is szívesen fogadok. :)
Szerintem szép jövő áll előtted, főleg ha folyamatosan fejlődsz, új dolgokat tanulsz. Amit először is kiemelnék, hogy formailag gyönyörű, régen olvastam wattpadon, viszont az írók 90% százaléka nem tartotta magát a formai követelményekhez. Tartsd magad továbbra is ehhez!
A helyesírásod szinte hibátlan, 1-2 helyen akadtak csak elírások, de egyáltalán nem vészes. Amit viszont tanácsolok, hogy a vesszőkre jobban figyelj oda, mivel az írásod szép, ezért nem mondanám, hogy zavart, viszont elég sok hiba van benne. Egy kis gyakorlás után már magától fog jönni, hogy hova is kell raknod.
Felesleges szóból is akad néhány, de az semmi súlyos, egyszerűen szebb a mondat, ha néha kihagysz egy kötőszót, betűt vagy bármit, ezt a mondatot tudom most kiemelni:
"Kezeimmel letöröltem arcomról a könnyeimet"
Én így alakítanám át:
"Kezemmel letöröltem arcomról könnyeimet"
Egy plusz kis tanács, hogy sokkal lágyabbá, szebbé teheted a fogalmazásod, ha néhol használsz költői képeket. Remélem tudtam segíteni, további sok sikert!:)
Elolvastam a tollast, nagyon tetszett!
Az igazság az, hogy nem találnak rá csak úgy az emberek. Főként az eredeti történetekre nem. Fanfictiont többen olvassák, de ahhoz is fel kell hívd magadra a figyelmet. Pl sok más embernek csillagozod és véleményezed a töerénetét (hasonló témában, fandomban), és akkor a tiédet is esetleg megnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!