Melyik lehet ez a videó?
Figyelt kérdés
Régebben, még anno 2016 vége felé láttam egy minecraftos videót, amiben többen is játszottak (valamiért úgy emlékszem hogy DoggyAndi, IceBlueBird, Chabinho, LorettArt és OwnMcKendry voltak benne, viszont nem hiszem, hogy tényleg ők voltak vagy hogy ilyen sokan), együtt játszottak túlélőt, és amikor estefelé tartott, egyikőjük látott egy enderman-t, és mondta valamelyikőjük hogy ne nézzen rá mert akkor támad, viszont valaki mégis ránézett és megtámadta őt az enderman. Melyik videó lehet ez? Fel van-e még töltve egyáltalán? Még akkor néztem, amikor elkezdtem Minecraftozni, szóval lehet azt írtam be Youtube-on a keresőbe hogy minecraft, minecraft magyarul vagy minecraft kezdőknek. Sajnos nem emlékszem túl sokra, tényleg nagyon régen láttam.2021. máj. 3. 20:46
1/4 anonim válasza:
Fu bazmeg nem sokra emlekszel. Igy sajnos nem tok segíteni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem Chabinho kalandorok sorozatában volt. Azt eleve Andival játszotta, és biztos hogy sok vendégszereplő volt benne. Nem vagyok benne biztos közülük csak Bencét (IceBluebird), és Andit követem, náluk nem volt ilyen videó
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a Kalandorok volt az. Azt már végignéztem, és a hely sehol sem olyan volt, mint ebben a videóban. Sőt, azt csak később kezdtem el nézni.
Lehet már le van törölve a videó amit keresek? Remélem nem...
2021. máj. 6. 22:24
4/4 Gofrisütő válasza:
Szerintem úgy 100 ilyen videó van, amire illik ez a leírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!