Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy többen...

Hogy érjem el, hogy többen nézzék a videóimat youtubeon?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj jobb videókat.
2021. ápr. 23. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Oszd meg valamilyen közösségi platformon a videóidat. Egyébként ha érdekes videókat csinálsz, akkor előbb utóbb gyűlni fognak a nézettségek, még ha szép lassan is.
2021. ápr. 23. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Elég érdekes videókat rakok fel, mégse nézi a kutya se. Bezzeg az ilyen idióta 40-es IQ-jú hülyegyerekeket akik filmeket fikáznak azokat nézi napi egymillió ember.
2021. ápr. 25. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Akár az is megoldás, hogy kommenteket írsz más videók alá, vagy ha tudsz, akkor készítesz valamit egy videósnak amiről csinál videót. Én egyszer csináltam Chabinhonak egy címerezés Minecraft pályát, betettem a youtube csatornámat is amit a leírásba/rögzített kommentbe tett, és többen is rámkerestek.

Vagy pedig készítesz egy olyan videót, amire nagy az igény (én az animációkban és speedpaintekben találtam meg ezt), és több ilyen videót is csinálsz.

2021. ápr. 25. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!