Szerintetek melyik a top 5 legjobb Miraculous rész?
Én Cat Noir / Ladynoir fan vagyok, és ez eléggé leszűkíti a kedvenc epizódok listáját. :3
Ha ötöt kell mondjak, akkor (nem sorrendben): Truth, Glaciator, Sandboy, Oblivio, New York.
nekem eddig a best a truth, utána a kwamiírtó
volt még pár, pl sandboy, oblivio, kezdetek, felcserélő, darázs úrnő, reflekdoll <3, hősmaró, űrvonat, fehér macska, ..
1. Chat Blanc
2. Oblivio
3. New York special
4. Gang of secrets
5. Fagyember (ennek most nem jut eszembe az angol címe)
1. Gang of Secrets
Ok(ok):
I. Alya leküzdi a saját haragját önszántából, amire eddig soha nem volt példa a sorozatban.
II. Egy Kwami használja az erejét, amit extra ritkán láthatunk, tehát ez mindenképpen mérföldkő.
III. Az a bizonyos utolsó jelenet.
2. Despair Bear, Queen Wasp
Ok: Ez bár két teljesen különálló rész de teljesen egy kalap alá vehetőek. Ezek azért vannak a kedvenceim között, mert itt változik meg igazán jó irányba Chloé karaktere. Igazából ha jobban megfigyeljük a részeket kb. az egész 2. évad erről szólt. (Pl: Zombizou vége)
3. Kwami Buster
Ok: A Gang of Secrets után ez a legkomplikáltabb rész. (És egy sorozatnál mindíg minél komplikáltabb egy rész, annál jobb, hiszen ahogy keverednek a szálak, egyre izgalmasabb a rész)
4. Timetagger
Ok: Az egész rész egy naaaaaaaagy tonna Spoiler egy csipet újdonsággal megfűszerezve.
5. Chat Blanc
Igazából ez nálam azért van az utolsó helyen, mert nem tudom pontosan eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Személyes okai is vannak, hisz előtte már kijött a finálé és én nem bírtam magammal, és nekem élvezhetelen volt, mert tudtam hogy az egész epizódikus lesz.
A résszel az a bajom, hogy összszedetlen, és bömböl a részről hogy az egész egy k.rv@ nagy fanservice és nincs is értelme. Szerintem ez a rész tervben sem volt soha sem, csak az évad gyártása kellős közepén rájöttek hogy az emberek Adrinette-et, leleplezést és Akumatizált főszereplőt akarnak, így hasraütés szerűen kitalálták hogy legyen egy ilyen epizódikus rész. Viszont a rész negatívuma egyben a pozitívuma is, hisz MINDENT de tényleg a szó szoros értelmében MINDENT megkaptunk amiről csak egy MLB fan álmodozhat. Pont ezért szorítottam neki helyet ezen a listán, annak ellnére hogy felépítésileg szerény véleményem szerint a legrosszabb rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!