Milyen AKTÍV oldalak vannak, ahol közzé lehet tenni a saját írásainkat, és más felhasználók olvassák?
Hát ha wattpad szerinted nem aktív, akkor nem tudom, hogy neked mi lenne az...
Persze ott is fel kell figyeljenek rád, nem fognak csak úgy ráakadni az irományodra.
A Merengő fanficeknek jó, original storykat nem nagyon olvasnak.
Hát éppen ez a baj a Wattpaddal, hogy nem tudok csak úgy a semmiből olvasótábort szerezni (ami pl a Merengőnek az előnye, mert van egy lista, ahol a legújabb alkotások fent vannak, de most nem fanficet szeretnék írni, és nagyon kevesen tűnnek ki egyedi alkotásokkal).
A Merengő szerintem már rég nem csak a fanficekről szól, minden mehet oda, és mindenre van is igény. :)
Plusz mostanában változtatták meg fanfic.hu-ról merengo.hu-ra a címüket, szerintem ez is árulkodó. :)
Nekem az original sztorimat is olvasták, írtak hozzá kritikát, várták a folytatást. :)
Szóval egy próbát szerintem mindenképp megér, max. ha nem jön be, akkor felteheted Wattpadre is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!