Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történt Bertók Fruzsival...

Mi történt Bertók Fruzsival és Ricsivel?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
98%
Ebben a történetben egyedül nekik kellett meghunyászkodni, és meg is tették azzal, hogy lényegében elhallgattak. De előtte még besároztak másokat. Na az volt az igazán gusztustalan, privát életet élő magánszemélyek ellen. És abszolút nem érdekel, hogy milyen balhék voltak náluk családon belül. Erre hivatkozva kimenekülni egy helyzetből több mint szánalmas. Fruzsi nem bírta a kritikát, a legenyhébb esetben is rögtön torokra ment, támadott, és egyre többen már csak katasztrófaturistának jártak a vlogjukra. Ezt érezték és inkább letöröltek mindent. Kerestek egy bűnbakot, aki elvihette a balhét, ők meg a szegény ártatlanok. Azokat a követőiket, akik szerették őket, szembe köpték, az instagramról is kitörölte a követőit szó nélkül. Abszolút inkorrekt lépések hada. Még azok is kiábrándultak, akik szerették őket.
2021. aug. 29. 14:10
 12/76 anonim ***** válasza:
20%
Én sem viselném el a kritikákat, sem a magánéletben való turkálást. Megmutatták, amit úgygondoltak, hogy megakarnak mutatni. Persze, ezzel számolniuk kellett, hisz ők vállalták, de azért ez nem egészen így működik. Rengeteg influenszerrel is megtörténik ez. Szimplán gonoszak az emberek. Pl. mész az úton és látsz egy balesetet, érdeklődsz utána, érdekel, keresgélsz az interneten, érdeklődsz, hogy mi történik, holott a hozzátartózokat ez nagyon is zavarhatja, de te erről mitsem tudsz, hisz nem nyílvánosan élik az életüket. Az emberi gonoszságnak nincs határa. Ha valaki egy kicsit önbizalomhiányos, egyből ugrik a kritikára, bármit is kritizálnak az életében. Ha ma sütök egy tortát és az 15 emberből 14nek ízlik és szépnek tartja, de csak az az 1 ember aztmondja, hogy nem finom és nem szép, persze, hogy rosszul esik és csak az marad meg, amit ő gondol róla és egyből magyarázkodni kezdenék, hogy biztos ezért vagy azért, próbálnám védeni saját magam. Minden ember ilyen. Attól, hogy megmutatták az életük egy részét, még senki sem tudott róluk semmit. Te se tudod, hogy mi zajlik a szomszédaid ajtaja mögött, pedig ott élsz tőlük pàr lépésre. Lehet, hogy jóban is vagytok, átjártok egymáshoz, mégsem tudod az életük felét sem. Videókból megítélni valakit/valakiket, amit ők vágnak meg, ők döntik el, hogy te miről tudhatsz és miről nem. Hallomásból meg senkire nem tesszük a keresztet. Legalábbis ez a normális ítélkezés alapja. Egy facebook csoporttól nem tudom mit vártak az emberek, sosem lett volna olyan, mint a youtube közössége. Egyszerűen túl életszerű, túl közvetlen, túl sok embernek kéne reagálni, túl nagy az elvárás és hiába próbálták szűrni, nyílván kiszivárogtak a dolgok. Én is ezt tettem volna a helyükben, megszüntettem volna és az instagramról is tiltottam volna mindenkit.
2021. aug. 29. 19:56
 13/76 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy mutogassák magukat. Nem kérte senki, hogy készítsenek videókat, a SAJÁT döntésük volt. Aki az életét kipakolja a youtubra, közszereplővé válik, és vállalja, hogy véleményt alkotnak róluk az emberek. Engem nem tudnának rávenni, hogy a családomat, családi életemet közszemlére tegyem, pedig nem igen van titkolni valóm. De az én életem nem tartozik másra. Eleve nem járkálnék hálóingben meg fehérneműben a legszűkebb családomon kívül senki előtt, és gondolom, az őket kritizálók nagy része szintén nem. Az utóéletükről nem tudok semmit, mindössze véletlenül láttam róluk egy friss képet, elhűltem, mert szerintem megint hízott szegény. Az biztos, hogy nem sokat adtak a nézőknek, inkább polgárpukkasztó videóik voltak. Most van helyettük az Irénke, neki csak egy videóját láttam, de elég volt. Csak sajnálni tudom, ahogy ezt a szegény kihasznált, naív, gyermeteg férjet. A feleséget nem sajnálom, a tettei megbocsáthatatlanok.
2021. aug. 29. 21:50
 14/76 anonim ***** válasza:
15%

Persze, hogy vállalták, mert ez ezzel jár. Ez a szomorú, hogy ez ezzel jár. Nem igazán értem ezt a hálóingben és fehérneműben mászkálást. Vagy a hálóing nem megy el akár pólónak is? Fehérneműben biztos nem mászkált Fruzsina.

Mik azok a megbocsáthatatlan tettek? Mit kell sajnálni Ricsin?

Nem mindenkinek tökéletes a családja. Pl. én sem tartom a kapcsolatot apámmal és a nőjével, mert a nő teljesen elvitte egy szar irányba és le se szarja a gyerekeit apám. Akkor most engem is sajnálni kell, mert sokkal jobban kijövök a párom családjával? A páromat pedig utálni kell, mert nem buzdít arra egyáltalán, hogy keressem az apámat? A párom nem ismeri egyáltalán a biológiai édesapját, nem is buzdítom, hogy keresse, akkor most én is egy szar vagyok?

Ne menjünk már el olyan irányba, ami mögé nem is látunk. Pont Fruzsina volt az, aki soha nem mutogatta magát, úgyhogy ezen elúsztál kishaver.

Nem védem őt vagy bármi, de ismerem személyesen és semmi probléma nincs vele. Nem veszi el Ricsi megkeresett pénzét a családja....

2021. szept. 1. 06:58
 15/76 anonim ***** válasza:
98%
Senkit nem érdekeltek a családi problémáik, ők hozakodtak elő vele, mikor magyarázkodni kellett, meg kifogást találni, hogy megszüntessék a csatornáikat. Ricsit eleinte sajnáltam, de aztán már ő is hasonló lett Fruzsihoz. Hogy miért is lehetett sajnálni? Talán azért, mert egy kis lukba száműzve görnyed egész nap, hogy keresse a pénzt, de még wc-re is egy garázsból lett sufniba tákolt helyiségbe kell járnia, hogy nehogy a fürdőszobait használja, mert az a gyerekEKnek kell! Hogy monitort bámul szerencsétlen folyamatosan, de a leggagyibb, becsillanó szemüveglencsét kapja csak a szemüvegébe, míg Fruzsi havonta új MK táskákat vett magának, meg a legdrágább sminkeket stb. Amiket a “nagyoknál” látott. És Ricsinek bele kellett szoknia, hogy neki elég a gagyi is, Fruzsinak bezzeg a legjobb kell. Egy megtűrt haszonállat képe jött le Ricsiről a videókban, folyton belekötött, sose volt igaza stb. Fruzsi elnyomta, pedig lényegében semmit nem tett le az asztalra. Egy sulit nem bírt befejezni, munkahelye nem volt. A virágbox vállalkozást is azért kezdte el, mert idegesítette, hogy nem tud mit hazudni, mikor egyre többen kérdezték, mit dolgozik. Az is csak addig ment, míg végre teherbe nem esett. Annyira átlátszó volt, hogy csak kifogás. De erre a célra most egy ideig jó lesz a gyerek.Egyszerűen munkakerülő, de a drága cuccok meg kellenek. Aki meg megteremti a feltételeket, az meg eltiporva. Sorolhatnám. Ezért kellett sajnálni szerintem Ricsit. De én pl már nem sajnálom. Beleolvadt ebbe a családba, átvette Fruzsi viselkedését. De maradjanak is meg egymásnak, mert úgyse lesznek barátaik, társaságuk. És nem azért, mert nem igénylik, meg ahogy ők hangoztatták, ők mások, érettebbek, hanem mert senki se akar barátkozni velük őszintén. A saját kis buborékukban élnek, azon kívül életképtelenek.
2021. szept. 1. 16:25
 16/76 anonim ***** válasza:
10%

Bocsi, de akkor minek nézted őket?

Én az összes videójukat láttam, 2 db MK táskát vett Fruzsi. Sminkeket sem mindennap vett. Ugyanúgy Ricsinek is vettek dolgokat. Nem az volt, hogy kuss a neved és szevasz. Nem volt kikötés, hogy Ricsi csak és kizárólag azt a wct használhatja. A kis lyuk meg szerintem jól nézett ki, mégiscsak megvolt neki a hely, ahol dolgozott, nem elvétve a nappaliban vagy a hálóban. Én sem költök drága szemüvegre, pedig megtehetném, de azt mindig félteném. Az én párom is lódítva mesél el dolgokat, én is rá szoktam szólni. Borzasztó lehetek, megyek is sírni a sarokba. Ja meg megyek keresek valakit youtubeon, akit egy megvágott videó alapján fikázhatok.

2021. szept. 3. 04:11
 17/76 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, egy külön csoport van, amiben őket beszélik ki a falubéliek! A “megvágott” videókban látottaknál sokkal gázabb dolgaik voltak Fruzsiéknak, a környezetükre nézve is! Sorra veheted itt az összes megfogalmazott kritikát, nagyon gyenge a magyarázkodásod. Az, hogy te a párod lódításait lecsitítod, az nem egyenértékű azzal, hogy Fruzsi a Ricsi teljesen korrekt meglátásait “fujjogta le”, hogy meggyőzze, igenis neki van igaza.

Nem számoltam, hány MK táskája volt, meg M.c sminkcucca, bocsánat, de egymás után vásárolta őket, mellette MK pénztárcára meg G..SS táskára is “szüksége” volt ugye, csak hogy párat említsek. Talán a névnapjára vett magának pár ilyen kis szépséget 1-200ezer forint értékben. De ők spórolnak… Ricsi meg kulcstartót meg ilyen csetreszeket kapott tőle, pedig azt is a Ricsi keresetéből vette, mert el ne hidd, hogy neki volt bármi számottevő jövedelme. Ja, de, egy ideig a munkanélküli segély… Az egy dolog, hogy te nem akarsz drága szemüveget, de aki géppel dolgozik napi 8-10 órákat, annak legalább egy tükröződésmentes lencse dukálna, annyival nem lesz drágább tőle a szemüveg. Ricsi már meg se szólal, neki jó ez is, mint egy kivert kutyának a kidobott maradék. Fruzsi aztán valóban elkényeztette a sok kínai pólóval meg gatyával, meg replika C….rse cipőkkel. Meg kapott gumicukrot is olykor, de azért le-lezabagépezte szerencsétlen srácot, mintha az ő másfél mázsáját a madárkák hordták volna össze.

A “megvágott” videókban elhangzott, hogy nem csak és kizárólag azt a wc-t használhatja? Szerintem nem. Ha már ennyire szőrszálhasogatóak akarunk lenni. De az, hogy az a “Ricsi wc-je”, az sokkal beszédesebb. Az az övé, a fűtetlen kis mosókonyha/sufniban, ő csak ne végezze ott a dolgát a fürdőben, ahol a család díszesebb tagja(i)…

Az, hogy miért néztem? Amiért sokan mások. Nevetni, megbotránkozni, várni a következő ballépésüket. Nem csak azt lehet nézni, akiért oda meg vissza vagyunk, ugye? De azért neked látom, sikerült benyalni a képet, amit magáról akart/akar elhitetni Fruzsi. Emiatt tényleg elvonulhatsz sírni a sarokba. ;)

2021. szept. 3. 14:28
 18/76 anonim válasza:
86%
Senkinek sem tökéletes a családja, de aki itt, vagy videóban tagadja meg valamelyik szülőjét az egy végtelenül beteg ember. Nem itt kell hazudoznod az apádról és a nőjéről aki a felesége , hanem vállalni kellene a tetteidért a felelőséget. Ugyanolyan hazug jellemtelen vagy mint akiket védesz. Nem kellett volna mocskos videót kitenni , hazudozni , és utána még le is tiltani apádat minden felületről. Ne úgy védd azokat hogy közben aljas módon megint az apádat sározod be.
2021. szept. 19. 08:07
 19/76 anonim válasza:
92%
14-es , lehet hogy rólad is ezt gondolják hogy elviszed sz@r irányba a társadat. Ezt nem tudhatod. Amúgy én sem értem az emberek véleményét, mindenki a r. feleségét hibáztatja. R. is felnőtt ember , nem egy kiskorú befolyásolható gyerek. Neked is hiába mondaná a társad hogy keresd meg apádat, az csak ellentéteket szülne közöttetek és ezzel ő is tisztában van.Lehet hogy azt is megszabja a feleség hogy mikor vegyen levegőt a férje , de nem lennének együtt ha a legtöbb dologban nem értenének egyet. A közös gyűlölet pedig életben tartja az ilyen kapcsolatokat is. Az hogy rossz példát mutatnak a gyereküknek, vagy hogy letiltják a nagypapát az unokáról , meg megtagadja az apját, videóban hazudozik,hogy magában írogat az apja nője,csak azt mutatja hogy tényleg a közös gyűlölet láncolja őket egymáshoz. Én a nézőjük voltam, én is videózok , tudom milyen rossz érzés amikor bele kötnek mindenbe a nézők, de mégis azt mondom csalódtam bennük hatalmasat. Csalódtam mert tényleg elhittem hogy tökéletes az életük, elhittem hogy minden flottul működik körülöttük. És nem azért mert problémáik vannak ( kinek nincs) , hanem mert nem olyan jó lelkű emberek amilyennek láttam őket. Becsaptak. Amikor meg kérdeztem , nem válaszoltak. Innen tudtam hogy az egész egy rosszul megszervezett ,nem átgondolt ballépésük volt ami után rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul bennem is. Nekem is elváltak a szüleim, de mindkettőt szerettem válás után is. Nem tudtam volna bántani se apámat se anyámat. Apám feleségével pedig a mai napig jó a viszonyunk, apám már nincs sajnos. Nekem könnyű volt elfogadnom anyám új férjét is , de én szerettem őket , talán innen jött az elfogadás.
2021. szept. 20. 11:45
 20/76 anonim válasza:
87%
Szerintem akinek a redditen vannak kint a legféltettebb titkai nevezzük “ ballépéseknek” vagy csak mohóságnak , az inkább csituljon el, vagy tegye jóvá. Vagy meséld el itt nekünk hogy milyen milliomos akarsz te lenni , ki által? És kinek a gyerekét utálod? Meg a feleségét? Neked nem egy duci fiúval kéne együtt élned hanem a sogornőddel akit annyira védesz.
2021. szept. 21. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!