Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem találom az érdeklődési...

Nem találom az érdeklődési körömet. Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Van aki a videojátékokat, animéket, kpoppot stbket szeret. mindenkinek megvan a kis erdeklodesi kore. en nem talalom.

sportolok, mindenfele zenet hallgatok, mindenfele filmeket nezek de semmi konkret nincsen

2021. ápr. 14. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Dehát ha hallgatsz zenéket, sportolsz, filmeket nézel, azojat valszeg azért csinálod, mert szereted őket. Meg is van az érdeklődési köröd
2021. ápr. 14. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Az elsőnek igaza van. Nem kell feltétlenül belebetegedned abba amit szeretsz. Ez nem azt jelenti, hogy nincs érdeklődési köröd, mert nem rajongsz vmiért betegesen. Az érdeklődési köröd az amit csinálsz és örömödet leled benne. Ilyen egyszerű.
2021. ápr. 15. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Én pl. imádok animéket nézni, írni, olvasni, zenét hallgatni, filmeket/sorozatokat nézni, nagyokat sétálni, csetelni. Nekem sincs egy érdeklődési köröm. Több van, és ezeket szeretem.
2021. ápr. 15. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

A kpop-ot hanyagold beteg fanatikus toxic társaság!

Mit szeretsz? Csináld azt! Ilyen egyszerű

2021. ápr. 24. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Előző, ostobaságokat beszélsz. Vagyis inkább az ostobaság, hogy ezt csak a kpoora mondod, hiszen semmivel sem toxikusabb a kpop iránt rajongani, mint Ariana Grandeért. Mindenhol vannak toxikus és nem toxikus emberek, a kpop rajongók nagyrésze (le ne támadjon ezért senki!!) pedig kiskamasz, szóval erre kell számítani.
2021. ápr. 24. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Láthatod hogy le lettem pontozva a veszélyes meg a toxic-fanatikus két külön dolog nem?

Az a baj hogy ariana rajongói nem szervezettek de ha itt valaki valami rosszat mond akkor az összes adott fan támad egyszerre! Lattam egy youtube reakció videót az egyik srac valami olyant mondott hogy az egyik csak sztriptizel mármint a klippben sztriptíz táncos... kb 5 ora alatt özönlöttek a mocskolodasok hogy hogyan képzeli a nénikéjét meg hogy az tud tánc (de asszem esti szórakozó helyen volt szoval a sztriptíz adott legalábbis a tud tánc mint művészeti tánc nem esti klubokban adott az mar inkabb sztriptíz legalábbis minden normális ember igy gondolja

Meg volt egy masik is amiben be szólt hogy számára az milyen nevetséges hogy fiu létére valaki be festi a haját neon zöldre pinkre lilára hónapokig ott is mentek a mocskolodások de ezek mind olyan emberek akik nincsenek bent a kpop világban

2021. ápr. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!