Radics Peti melyik videójában van ez?
Figyelt kérdés
Egy Szabina nevű lány sztoriját meséli de csak ennyi van meg xd2021. ápr. 14. 19:04
1/11 A kérdező kommentje:
Nem ezeket a kulcsszavakat adtam meg de m1 xd
2021. ápr. 14. 19:05
2/11 Mucopus válasza:
Radics Peti nézői 10-17 évesek,ezek még beveszik a kamu dumát
4/11 A kérdező kommentje:
Ez mind tru xD. De valaki esetleg tud válaszolni?🥺
2021. ápr. 15. 09:54
5/11 anonim válasza:
nem, nem tudunk. Ezért mehetsz átnyálazni az összes szart amit Radics Peti feltöltött
6/11 anonim válasza:
Esetleg nem emlékszel valamire hogy mi volt a sztoriban? Bármire? Nemrég néztem újra egy csomó Radics Peti videót mert unatkoztam de így hirtelen nem emlékszem a név alapján. Volt 1-2 tippem de megnéztem és sajnos nem azok voltak amikre először gondoltam.
7/11 anonim válasza:
Heló! Talán az 'Ostobaság határai 3.rész ' című videójában volt.
8/11 anonim válasza:
#7 Igen először én is arra gondoltam de megnéztem és abban Vanda volt nem Szabina
9/11 anonim válasza:
Oh,kár. Azért remélem megtalálod a videót :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam de abban Vanda volt. Pedig esküszöm hogy még hallom is a fejemben Radics hangját ahogy azt mondja hogy Szabina xD. Deeh majd csak meglesz. Vagy lehet csak beképzelem
2021. ápr. 21. 21:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!