Hol találok valakit aki elolvasná a történetem ?
Figyelt kérdés
Van egy sztorim amut írok , de sajnos egy online felületen sem olvassa normálisan senki , kritikát sem kapok... Már nem tudom sajnos magam megítélni , hogy jó-e , érdemes-e folytatnom , egyáltalán olvasható-e. Nem látom át pl hogy vannak-e benne logikai hibák , amiket mint író nem tudok hatékonyan kiszűrni.
Szeretnék valami visszajelzést.
Hol találok olvasásra válalkozó emberkéket ?
2021. ápr. 12. 17:04
1/4 anonim válasza:
Fanfic.hu/merengőn keress egy bétát, fórumán szokott lenni. Ő az aki javítja, olvassa és segít neked.
Miről szól az amit írsz?
3/4 anonim válasza:
Ha nem hemzseg helyesírási hibáktól és nem kötőjelezel gondolatjel helyett a párbeszédben, akkor én is szívesen elolvasom ^_^
4/4 anonim válasza:
Instagramon a #bookstagram hashtag alatg egy csomó magyar bloggert találsz, biztos van ott olyan valaki aki szívesen elolvassa a törtémeted! Rengeteg magyar író így népszerűsíti a könyvét ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!