Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 50 ezer forint limittel mit...

50 ezer forint limittel mit vennétek?

Figyelt kérdés

Ha lenne 50000 Ft-od mire költenéd? Lehetőleg egyben.

Ilyesmikre gondolok pl.: gitár, bicikli, dekoráció, stb. :)

2021. ápr. 6. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jelenleg egy jobb fajta porszívót (ajándékba).

Ha magamra kellene költeni, akkor ram, hálózati kártya, aktivitás mérő, meg egy mágneses töltőkábelt telefonhoz. Most ezek azok amikre leginkább vágyom. Ezek meg is lennének 50ezerből. De majd meg lesz apránként.

2021. ápr. 6. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kivehető fogszabályzó.
2021. ápr. 6. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Digitális rajztáblát. :D
2021. ápr. 6. 16:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon jó ötletek jöttek 😊 Igazából egy ismerősöm ilyen értékben szeretne ajándékozni és mindenképpen tárgyi ajándékot, úgyhogy ahhoz gyűjtögetek ötleteket.
2021. ápr. 6. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mik a hobbijaid? Mert akkor esetleg az alapján könnyebb lenne belőni milyen ajándékot is kívánhatnál. :D
2021. ápr. 6. 22:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát elég sok minden, szeretek játszani (PC vagy ps4, de minden játékom megvan ami kell, és amúgy is inkább valami maradandót szeretnék, nem olyat amit pár hónap alatt kijátszok és ennyi).

Sorozatokat is nézek, szóval azokból lehetne valami poszter+pop figurák de inkább vmi olyasmit szeretnék ami nagy hatással lehetne a mindennapjaimra.

Van zongorám, biciklim, valami ilyesmire gondoltam.

Talán TRX, mert van bordásfalam és ez jó kiegészítő lehet, vagy bokszzsák. Ilyesmikre gondolok, talán távcső,drón, szóval valami teljesen új hobbit is szívesen elkezdenék.

Vagy van olyan eszköz amivel lehetne pénzt szerezni? A digitális rajztábla talán lehetne ilyen, hiszen tudtommal van kereslet rá néhány helyen pl.redbubble.

Dekoráció is szóba jöhet, tükör/led fények de ezek nem lennének 50k-k.

19/L

2021. ápr. 6. 23:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egy hosszú hajú babafejet vennék fonás gyakorláshoz, vagy egy 20-30kg-os súlyzót😊
2021. ápr. 6. 23:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Wow :D hát nekem van egy nővérem szóval az elég gyakorlás, akkora súlyzót meg nem tudnék úgy emelni h ne ártsak vele 😄 de jó ötletek nagyon!
2021. ápr. 7. 01:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek kacatok lennének, pedig én is szeretek sorozatokat nézni, gamelni stb.

Jelenleg jogsira gyűjtök, így félre raknám. Vagy vennék belőle valami háztartási gépet, amit magammal tudok vinni, ha elköltözök.

2021. ápr. 7. 07:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is félreraknám, de az illető nem szeret készpénzt ajándékozni. A háztartási gép jó ötlet, viszont inkább valami hobbi-ajándéktárgyra gondoltam, mivel valami újdonságra vágyok 😄
2021. ápr. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!