Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbitok van? Mit...

Milyen hobbitok van? Mit tudtok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem érdekel igazán semmi. Valami kreatív hobbit keresek, ami nem igényel fizikai erőfeszítést. Semmiben sem vagyok igazán tehetséges.

Nektek mi a hobbitok?

2021. márc. 29. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvasás, rajzolás, sakkozás
2021. márc. 29. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

A kérdésből nem érzek az égvilágon semmi mitivációt. Ebből ítélve te kreatív hobbit SEM keresel, szimplán csak azt tudod imitálni komoly erőfeszítés nélkül. Valószínűleg csak szimplán meguntad, hogy ha rákérdeznek, mi érdekel vagy mit csinálsz szabadidődben, nincs mit mondanod.

Azt javaslom, csináld azt, amit nem akarsz. Mozdulj ki a komfortzónádból és vegyél fel egy fizikailag aktív hobbit.

2021. márc. 29. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Animézek, japánul tanulok magam.
2021. márc. 29. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fafaragás. Egy véső készlet 5-6 ezer forint, tanfolyamok az interneten, onnantól csak a fantáziád szab határt.
2021. márc. 29. 12:51
 5/6 Noren1989 ***** válasza:

Én szabok-varrok, főzök, makettezek és 3d modellezek, amikor időm engedi.

Természetesen a gyk-t is ide sorolom 😅

2021. márc. 29. 12:52
 6/6 Rothadó Narancs ***** válasza:
100%
Numizmatika
2021. márc. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!