Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen pozitívumot hozott...

Milyen pozitívumot hozott neked a korona-éra a hobbidban?

Figyelt kérdés

Itt most tényleg pozitív dolgokra vagyok kíváncsi az elmúlt 12 hónapban.

Rossz dolgokból jutott elég mindenannyiunknak mostanában, szeretném, ha csak életigenlő, egymást megihlető, felemelő példákat hoznátok ide.

Pl. hogy újrakezdtetek egy hobbit (ha igen, mit?), netalántán olyan szintre jutottatok az eddig is meglévőben (a lezárás miatti plusz időnek köszönhetően), amit sosem hittetek. Vagy hogy esetleg teljesen új kedvtelést találtatok.

2021. márc. 28. 10:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Több edzésre tudok eljárni a sulik zárása óta :).
2021. márc. 28. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Azóta sokkal több filmet nézek angolul - erre korábban nem volt elég idöm, és igen szépen haladok a szövegértéssel.
2021. márc. 28. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, összességében nálam semleges a helyzet (nem lett több szabadidőm). Ha mégis ki kell emelni valamit, akkor az az online elérhető események illetve tudásanyag mennyisége. Amihez alap esetben esélyem sem lenne hozzáférni, részt venni stb. Tudom, hogy nem az a katartikus élmény, amire vágytál, de hosszútávon sokat lehet belőle profitálni.
2021. márc. 28. 13:13
 4/11 anonim válasza:
24%
semmi
2021. márc. 30. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:
3: nem muszáj katartikus élménynek lennie:) De tetszik, amiket eddig írtatok. Nekem amúgy megvannak a magam hobbijai, amik néha katarzist is adnak, de legalábbis mindig kikapcsolják az agyam, ami már siker. Csak kíváncsi vagyok, másnak mi ad valami pluszt így.
2021. márc. 30. 21:34
 6/11 anonim válasza:
100%
Kevésbé érzem magam rosszul, hogy nem vonz az éjszakai élet és az alkohol.
2021. máj. 4. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én végre tudok olyannal a (jelentősen csökkent) suliidőben új hobbikkal foglalkozni, FL Studiózok
2021. máj. 5. 18:36
 8/11 anonim válasza:
100%

6 os vagyok.

Fl studio sulis idomben nalam is befigyelt:D meg a virtual dj.

2021. máj. 6. 07:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nálam meg a virtual djent, amiben élő hangszerek vannak emulálva, de majd egyszer hangszeren játszani is megtanulok.
2021. máj. 6. 16:23
 10/11 anonim válasza:
100%
Ezt most csak montisok fogják érteni. De megugrottam a SÁTÁNT, beadtam egy no footot, no handet, és tervekben van a superman is (aki nem bicós az nem fogja érteni a SÁTÁN az kb az eggyik legnagyobb stepup (ugrató) Magyarországon, a többi meg trükk)
2021. máj. 12. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!