Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyire Kuhár...

Miért utálják ennyire Kuhár Bencét?

Figyelt kérdés
Nem vagyok a rajongója, nem követem. Tudom ki ő és ismerem, hogy milyen tartalmat gyárt. A BKK oldalán láttam, hogy milyen gyűlölet övezi és mennyien bántják. Miért utálják őt ennyire? Mivel vívta ki ezt a közútálatot?
2021. márc. 25. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most hallom először, hogy gyűlölik őt... Én se követem őt egyébként, csak tudom, hogy ki ő, honnan indult, milyen tartalomgyártó lett és egy-két videóját láttam. Ennyi. Nekem amúgy szimpatikus volt az a pár megnyilvánulása tőle, amit láttam, mert a videói alapján jól megjeleníti az "egyszerű srác" karaktersémát. A videói alatt is úgy láttam, jó vélemények születtek róla. Igazából tippem sincs, miért utálhatják. A gyűlölködések között láttál értelmes negatív kritikát róla, vagy csak üres gyűlölködést?
2021. márc. 25. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
ki ez?
2021. márc. 25. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Mert hatalmas sületlenségeket képes mondani, az egy dolog, hogy videózik, tartalmat akar gyártani, de akkor legalább nézzen utána a dolgoknak mielőtt sorban állít totál valótlan dolgokat. Na ezért lett úgymond közutálat tárgya, mert más mikor pl egy bulvár magazinban ilyet olvasunk, hogy " Itt látható a 424-es, magyarország első gőzmozdonya " oké, újságíró, semmi köze a vasúthoz, benézte.

De na aki célzottan a kötöttpályáról videózik főleg, könyörgöm, tényleg legyen benne annyi, hogy legalább picit képben legyen a témával, ne csak a YT reklámbevételt várja.

2021. márc. 25. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, értem, hogy nem tökéletes, de miért kell ezért utálni és ilyen szinten bántani? Annyira nem ismerem, hogy milyen mélységig megy bele, de nekem úgy tűnik, hogy ő ezt hobbiból csinálja.
2021. márc. 25. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert sokakat félrevezet ezzel, kicsit olyan ez mintha főzős műsort vezetne, és a 20 videojában is cukrot tenne az ételbe só helyett, ráadásul hangoztatná, hogy úgy a jó. Na ennyi. Eleinte nems zekálta senki, amx páran megjegyezték, hogy picit pontosítson a dolgokon, de mivel azóta is ugyanúgy csinálja, ezért lett belőle ez.
2021. márc. 25. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban azért, mert Magyarországon, és a sok frusztrált átlag proletár alig várja, h belerúghasson vkibe.

Például egy másik kérdésnél egy MÁV dolgozó videós azért vinnyog, h az videóira senki sem kíváncsi :D

Úgy látszik, elég nagy a zavar sokak fejében.

Bence nem szakértő, de egyéniség, és jó videókat csinál, arról nem ő tehet, h mások annyira bénák, h képtelenek érdekes vonatos videókat csinálni.

2022. márc. 9. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!