Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik követik YouToube-on...

Akik követik YouToube-on Dancsót, Help me?

Figyelt kérdés
Szóval.Van az a videója a Dancsónak ahol ezzel a Pierre XO nevű másik YouToube-os ázsiai sráccal bohóckodik,vagyis inkább ki gúnyolja https://www.youtube.com/watch?v=zF6TW7JNN84&t=334s erre a videóra reagált a srác ,amire a Dancsó csinált még egy "reakció a reakcióra" videót ,amit én egyszer láttam,szerettem volna megmutatni egy ismerősömnek,de már sajnos sehol nem találom. Arra emlékszem belőle,hogy Dancsó valami heverőn fekszik egy piros-fekete köntösben, egyszer angolul egyszer magyarul beszél.XD Aki tudja legyen kedves linkelje már be nekem ezt a videót,köszi előre is.
2021. márc. 25. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ki hordta jobban. Ez volt az a videó, de privát lett...:S

2021. márc. 25. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Dancsó egy kötsög.
2021. márc. 25. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Első : köszi a választ akkor ezért nem találtam. Második : ízlések és pofonok. Nekem tetszik

:)

2021. márc. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!