Ha nem iszok nyárig alkoholt könnyeben berúgok?
Figyelt kérdés
Ha mától (márc. 20.) nem iszok alkoholt nyárig akkor könnyebben befogok rúgni? Illetve milyen módszerek vannak arra, hogy minél kevesebb alkoholtól minél jobban berúgjak? (Szénsavas alkoholok, forró tea alkohollal stb.) Nem pénz kérdése, szóval bármit írhattok, csak minél kevésbé szeretném a májamat roncsolni, úgy hogy közben pedig rendesen lerészegedek (szédülésig)2021. márc. 20. 22:51
1/4 anonim válasza:
Hat ha matol nem iszol, valszeg jobban berughatsz, ez attol fugg mennyire birod a piat. Ha nem birod akar 1-2 pohar pezsgotol is beszedulhetsz, de ha birod nyilvan tobb kell
2/4 anonim válasza:
A berúgásban nincs semmi jó. Ha nem akarod a májad roncsolni, akkor ne igyál. Ha olyan helyre vagy társaságba mész, amit csak részegen lehet élvezni, akkor oda nem éri meg elmenni.
3/4 anonim válasza:
Hát, 3 feles éhgyomorra, szerintem ez bárkit megvisel. 😄
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakerto de szerintem a majad mindenkepp fel fogja dolgozni a bevitt alkoholt, szoval ezt nem nagyon lehet kikerulni. Ha egy evben egyszer rugsz be csak, attol meg semmi bajod nem lesz. Amugy igyal elotte meg utana sok vizet mert az alkohol dehidratal es biztos hasznal a majadnak is ha ennyire felted. Ha kisebb mennyisegtol akarsz berugni akkor ne egyel elotte meg kozbe se mert felszivja (bar ez sztem jobban megterheli a szervezetet mintha ennel es tobb mennyiseget vinnel be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!