Zsozeatyáról vélemény? 2020-2021
Már évek óta követem, twitchen is támogatója voltam, és jöttem vele együtt a Facebookra. Szinte a szemem előtt futott be. A facebookos korszak elején ugyanazt a formát hozta, mint a korábbi platformon, viszont az elmúlt pár hónapban valamiért már olyan érzésem van, mintha pénzért bármit, de bármit megcsinálna és csak ez érdekli a streamerkedés helyett. Elvállal minden sz*r felkérést, gagyi játékokról csinál véleményt és megpróbálja jónak eladni. Volt a FanMadeMakeres videó is, ahol nem is érdekelte, hogy mi az, amit reklámozni kell, már küldte is az árajánlot. Azzal magyarázza ki, hogy mindenki pénzből él, ami érthető lenne, de aki követte régen (fb előtt) ott nem egyszer arról beszélt, hogy sosem a pénzért csinálta, hanem mert imád szórakoztatni.
Régen olyan érzése volt az embernek, hogy szórakoztatni akar, most meg a legtöbb stream csak a facebookos szerződés betartása miatt van és látszik rajta is, hogy nagyon nincs hangulata/kedve az egészhez. Az NBER energydrinkről meg már ne is beszéljünk inkább...
Rengeteg, hasonlóan népszerű youtuber/streamer van, akik okosan csinálják meg a reklámokat és csak minőséget promótálnak. Illetve van olyan is, aki nem reklámoz, pedig a top streamerek között van itthon.
Mielőtt valaki félreértené, nem irigy vagyok, sokáig a támogatója is voltam és rengetegszer megnevettetett, de valamiért már számomra nem az igazi, mivel az egész zsozeatya jelenség egy élő reklámfelület lett..
Ez a saját véleményem.
Kíváncsi lennék a tiétekre is.
UI.: A srácokat baromira imádom mellette és csak miattuk nézem a videókat. A liveokról már leálltam.
új karakterek dobják fel a streameket. Pénzéhes, kiégett trash lett a pali.
jól leírtad,hogy élő reklámfelület :DD
Nézz külföldi streameket, ég és föld
Úgy bírom hogy itt mindenki milyen kultúrált, sosem néz ezt meg azt. Itt mindenkinek trash az egyik másik. Nem kelek senki védelemére, csak ez annyira szúrja a szemem. Azt titokban meg őt nézitek. Na mindegy.
A kérdésre.
Véleményem szerint ha a többiek nem csatlakoztak volna, nem lenne ennyire befutva. Ők adják azt a pluszt. Igen, kövezzetek meg, hívjatok gyereknek, de én követem a munkásságát. Nem nézem minden nap a munka miatt, pénzt nem szoktam küldeni, fel sem iratkozok, de azért egy hosszú nap után kikapcsolja az agyam.
És akkor majd kapom hogy milyen kultúrálatlan vagyok ha nekem ez kikapcsolódás stb stb.
Meg amúgy is 4-es mi közöd van ahhoz a kérdező kinek hova küldi a pénzét? Elvileg ő keresi meg azt csinál vele amit akar. Egy tök ártalmatlan kérdés erre meg ide jön a sok "értelmiségi" kreténezni.
Egyébként nagyon sok családos apa, anya sőt van hogy együtt nézik. Mióta facebookon van ugye ott lehet látni a profilképeket is.
Én sem követtem minden nap nyílván, a 8as tökéletesen leírta,kikapcsolt engem,ahogy más streamer vagy sorozat/film. Nem az o streamjei tették ki a szabadidőm,de kellett valami egyedi és az pont ő volt. Mert akármennyire is nem szimpatikus a mai stílusa és hozzáállása, zsoze egy showman.
Nem tudom mire fel megy a hitetlenkedés a korommal kapcsolatban,31 éves vagyok,nagyon régóta nem a szüleimmel élek és van egy szép feleségem és egy kislányom. Az egyetem óta dolgozom szóval szerencsére volt miből kifizetni azt a havi 700 (?) forintot. Azt hiszem ennyi volt a twitchen a sub. Remélem nem szeretnéd,hogy a személyes irataim bescanneljem és küldjek egy linkedin profilt, ezáltal bizonyítva magam. :)
Amennyi pénzt megspóroltam az eddigi életem alatt azzal,hogy nem dohányzom,iszom és egészségesen eszem,ergó nem veszem édességeket és egyéb, drága hülyeségeket,így inkább adományoztam. Nem csak zsozenak,más streamereknek is,illetve a helyi állatmenhelynek,mivel tőlük van a kutyánk. :)
Magamról ennyit..
Véleményekre voltam kíváncsi,hogy más hogy látja a helyzetet. Megkaptam (valamennyire) és köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!