Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A lada 1200 modell újságban...

A lada 1200 modell újságban hogy értendő?

Figyelt kérdés
Tévé reklámban láttam hogy az újságosnál kapható, világító fényszórókkal meg mozgatható kormánnyal. Tetszik nagyon, jó lenne megvenni, de jól gondolom hogy az újság amiben van annak fix ára van és több száma. Úgy értelmeztem hogy minden számban mondjuk van 2 vagy 3 alkatrész. És akkor x összegért veszek 100 db újságot mire megépíthetem a ladát?
2021. márc. 17. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igen jól érted , úgy van ahogy leírtad .
2021. márc. 17. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
És a poénos része, míg az első újság kb 300Ft a többi olyan 2000 körül lesz. Bejátszottá már Ikarussal a Star Wars-os robottal meg ki tudja még milyen ilyen építős cucc volt.
2021. márc. 17. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen átlag 300-400 ezer forintra jön ki az összes lapszám ára. Az elsővel behúznak, hogy olcsó meg jópofa dolog, utána esetleg nyelsz egyet, hogy a többi lap már sokszor annyiba kerül, míg rá nem mutat valaki a neten (ha nem nézel utána), hogy ezeket ilyen ~100-150 lapszámos nagyságrendben fogják csepegtetni.

Ilyenkor gondolom el is tűnik a vásárlók 90%-a, csak a legdurvább fanatikusok tartanak ki, és akkor még azon is kattogj, hogy az esetleges alacsony kereslet miatt mondjuk 50 szám után befejezik a terjesztést, mert bukás volt.

2021. márc. 17. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, utána olvastam hogy a harmadik számtól már 3 ezer az újság, 130-at kell megvenni hogy össze tudd rakni.
2021. márc. 17. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a robotos engem is érdekelt volna ,de nagyon túlárazták Magyar viszonylatra a harmad ár talán reálisabb lett volna. de így, ahogy fentebb írják lehet bebukik az egész és nem megy végig.
2021. márc. 18. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi rá az esély, hogy időközben megszűnne, rengeteg ilyen sorozat fut szerte a világban. Nekem az furcsa kicsit, hogy a kiadó tavaly tesztelte a Trabantot, de érdeklődés hiányában nem indították el, a Lada meg egyből indult, de nem kérdőjelezem meg a szakembereket, a Ladára tényleg sokan vártak. Viszont van pár negatívum, pl. csak május végéig lehet előfizetni, az előfizetők nem kapnak kedvezményt, illetve hogy ennyire szét van húzva, és emiatt 384 ezer Ft, ami 100 ezerrel több, mint bármelyik másik sorozat standard előfizetéssel. De ezek ellenére nagyon szép és meg is tervezem építeni, csak most 3 másik mellett nem fér bele a költségvetésbe. Viszont ősszel a Polski véget ér, aztán lehet a Lada a következő.
2021. márc. 30. 15:27
 7/10 A kérdező kommentje:
6, nekem is tetszik a lada, na de azt a 380 ezret lehetne másra is költeni. Rengeteg érte, 50 centis makett, ezt csak fanatikusok veszik, a többieknek ez luxus.
2021. márc. 30. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem mostani a kérdés, én belevágtam, de most nemrég, a 13. szám építése után vissza is mondtam minőségi okokból. A csavarok egy része vagy nem megy bele teljesen, bizonyos alkatrészei sorjásak, más részük pedig lötyög összeszerelés után is. Az már csak hab a tortán, hogy kedvezmény se jár az előfizetőknek, gyűjtőmappát nem adnak, nem úgy, mint az Ikarus-nál, és a Deagostini egyéb modelljeinél is. Úgyhogy maradok csak az Ikarus-nál, ami ahhoz képest, hogy kedvezményesebb áron van előfizetés esetén, minőségileg is jobb (még ha akadnak ott is hibák, de annyit messze nem tapasztaltam, mint a Ladánál).
2021. aug. 29. 00:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Mutasd már meg kedves utolsó hogy milyenek az alkatrészek. Ha nem gond hogy ilyet kérek.
2021. szept. 1. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: Bocsi, hogy csak most válaszolok, sajnos már nincsenek meg az alkatrészek. :(
2021. nov. 3. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!