Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Segítene valaki nekem összerak...

Segítene valaki nekem összerakni egy gamer konfigot 200k-ért ?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy gamer pc-t de én nem annyira értek az összerakashoz, az összeszereléshez már annál inkabb.

Pcxen szeretném venni és 200k-t szeretnék rákölteni igen tudom nem lesz a legerősebb gép de nekem nem a grafika hanem az fps számít idovel meg úgy is majd veszek bele jobb cuccokat.

Igazabol kineztem egyet de azt írják mindenhol hogy nem eri meg elore osszerakott gépet venni

[link]

Mi a veleményetek erről ?

Ha tudtok akkor összerakhattok egyet és megnezem.

Előre köszönöm a segítséget :D

2021. márc. 15. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát a linkelt gép jó is lenne két hatalmas gondot kivéve: Mai világban SSD a minimum rendszernek, és hogy VGA nincs benne csak processzorba integrált.

Egyébként boltból, és 200-ért játékra nem nagyon lehet most mit, mivel a VGA árak iszonyatosan elszálltak.

2021. márc. 15. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az integrált vga nem sokat ér.

Szerintem inkább jegeld a témát és spórolj rá.

2021. márc. 15. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy 10400 jó proci, ez olyan 50, 16GB ram kb 30, egy normálisabb lap 40, rendszernek egy SSD 256GB 20, mellé 2TB HDD szintén 20, már 160-nál járunk, és akkor még kell ház, táp, szükség szerint DVD meghajtó ha igényled, illetve az olyan apróság, hogy procira gyári helyett egy hűtő... Szóval VGA tekintetében meg ott tartunk, hogy FHD-ra amivel el lehet játszani 1050Ti is 80-90 körül kezdődik most, a slágerkártya 570-580 meg a duplája kb.
2021. márc. 15. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazabol nekem annyi elég hogy élvezhetoen fusson a jatek, nem kell nekem a max grafika meg mittudomén, fps a lényeg meg nem akarok ilyen ac origins meg ilyen nagyon új játékokkal jatszani egyenlore arra ott a ps, nekem mar ha a cs got meg a hasonlo jatekokat elviszi fix fps mellett akkor meg vagyok elégedve.
2021. márc. 15. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

I5 10400f 45k

ASROCK B460 pro4 35k

2x8gb RAM 30k

KINGSTON A2000 500gb 20k

Seasonic focus GC 500W 25k

Silentiumpc signum sg1/Zalman T7...

Hardverapró.hu

RX 470-580

2021. márc. 16. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!