Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért döntenek ugy egyesek...

Miért döntenek ugy egyesek hogy hbo go ra elöfzietnek ha nézhetnek még több tartalmat ingyenesen is?

Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert ott nincs reklám ráadásul a minőség is gyors
2021. febr. 25. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Úgy értem: a minőség is jó

Nem tudom hogy lett gyors belőle :D

2021. febr. 25. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Havi 1890 Ft. Ez egy borzasztóan nagy összeg, alig lehet kifizetni, nem is értem, hogy tudják ezt kifizetni, ennyi pénzt egyben még nem láttam. De a mindenféle noname hurka filmes meg sorozatos oldal jujj de jó, tele popup ablakkal, amit alig lehet kiírtani, a rutintalan meg nekiáll telepíteni valamit, ami amúgy nem kell a lejátszáshoz, csak felugrott a download és mint a pavlovi reflex: jé egy telepítőfájl, nextnextnextdone. Mi volt az? Hmmmm miért lett furcsa a böngészőm?
2021. febr. 26. 07:46
 4/10 A kérdező kommentje:

jo vicc

jo kozgazdasz lehetsz szamold ki evente ,5 evente stb

ha megvan ingyen meg tobb tartalom

ja es nem lesz semmi a bongeszoddel

2021. febr. 26. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Szóval neked a havi 1890Ft felér egy ház árával?
2021. febr. 26. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
És akkor még te mondod hogy “nem vagyunk jó közgazdászok” :D
2021. febr. 26. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:

a hajlektalanok is annyit koltenek amennyit tudnak

xd

1000 ft ide oda

es annyi

okos

2021. febr. 26. 14:59
 8/10 anonim ***** válasza:
És akkor mi hajléktalanok vagyunk vagy mi? XD Azért költünk rá mert van rá pénz, ha nem lenne nem költenénk XD miért vagy ilyen buta?
2021. febr. 26. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. Csak megsúgom, ingyen van az HBO GO nekem, munkám miatt. De van Netflix előfizetésem, havi 3490 Ft, ez a közepes csomag. Mióta van Netflix-em, inkább ezt nézzük, nagyobb a választék, felhasználóbarát a felület, tele hasznos funkcióval. Az HBO GO-t simán lemondanánk, de ingyen, így marad. Van Spotify-om, ez havi 5 Euro. Sőt, Steam-en néha odáig fajulok, hogy megveszek egy játékot eredetiben PÉNZÉRT 💸💰! Igaz, itt már kicsit skót vagyok, kívánságlistára teszem ami kell nekem és ha van akció, akkor megveszem. Így akár 30-40%-ot simán spórolok, sőt, karácsonykor 80% kedvezménnyel vettem meg a Life is Strange és a Life is Strange: Before the Storm-ot. Összesen nem volt 10 Euró a kettő. Mindezt úgy, hogy évekkel ezelőtt már játszottam velük, természetesen az nCore áruházból megvéve, mert olyanom is van. Miért vettem meg akkor? Mert imádtam és imádom ezt a két címet, ennyi pénzért bolond lettem volna kihagyni. De több olyan játékot is megvettem már, amit torrenteztem előtte, hasonló megfontolásból, mert akciós volt és megérte.

Van pénzem ilyen "úri" dolgokra. De tudod mennyivel könnyebb így tartalmakat fogyasztani? Nem mintha bonyolult lenne torrentezni, de basszus olvastál már nCore-on hozzászólásokat? Sírnak, hogy "hol a felirat? már rég lenni szokott ilyenkor!" Az eszébe sem jut, hogy aki a feliratot csinálja, ezt munka, meló, család mellett végzi, hobbiból, ingyen. Vagy ahhoz buta, hogy a lejátszóban hangsávot váltson és panaszkodik, hogy angol, nem magyar... Meg problémázik a minőségén. Vagy játéknál, képtelen egy .iso fájlt beolvastatni, telepítés után crack-elni... Itt GyK-n is rendszeres kérdés, hogy miért törölték XY sorozatot a videa-ról, és csodálkozik, ha azt kapja válasznak, hogy szerzői jogdíj...

Értem, ha valakinek nem telik ilyenre. Oldja meg (megfogja), hogy pl. filmet nézzen ingyen. De az ilyen ember ne csodálkozzon már azon, hogy ha valakinek telik ilyenre, az képes is érte fizetni. 😀 Meg őszintén, HBO GO-nál van 7 nap díjmentes idôszak, Netflix-nél 30 nap. Mikor regisztráltam Spotify-ra, 3 hónapig díjmentes volt a prémium csomag. Netflix megtetszett, Spotify szintén, maradtak. Borzasztó nagy pénzkidobásnak érzem, tényleg, azt se tudom, mit eszek majd most este, cipőtalpat vagy a küszöböt. Hálistennek padlófűtés van a házban még, a hálószobában még van parketta amit eltüzelhetünk.

2021. febr. 26. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, meg ha már közgazdász vagy... 😀 Olvass utána a fogyasztáselméletnek, mint mikroökonómiai fogalomnak. Hátha rájössz, hogy mi fán terem igazából a közgazdaságtan, de ezzel az egy darab elmélettel kb. csak egy apró morzsáját ízlelhetted meg.
2021. febr. 26. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!