Hogy bírják azok, akik nagyvárosban élnek?
Figyelt kérdés
Mi falun lekakálva a kijárási tilalmat, bulizunk minden hétvégén, a kocsma nyitva, annyi, hogy a kocsmáros háznál szolgál ki. 20-an vagyunk egy társaság, minden hétvégén másnál rotyog a bogrács, van pálinka, sör bor, haverok, mintha mi sem történt volna, imádom. Sajnálom a nagyvárosiakat, ott biztos ellenőriznek agyba főbe.2021. febr. 19. 20:22
1/15 anonim válasza:
Érdekes, mi falun betartjuk a tilalmat. Semmi sincs nyitva, mert senkinek sincs pénze megfizetni a büntetést.
2/15 A kérdező kommentje:
Rossz nektek hehe
2021. febr. 19. 20:30
4/15 anonim válasza:
Mindenkinek rossz szerintem. Azoknak a legrosszabb, akik a kórházban fekszenek betegként vagy ott dolgoznak.
6/15 A kérdező kommentje:
Miért lennék kamu?
2021. febr. 19. 20:52
7/15 A kérdező kommentje:
Akik a kórházban fekszenek betegként, azok miért is lenne jó?? Nem értem
2021. febr. 19. 20:53
8/15 A kérdező kommentje:
Azoknak
2021. febr. 19. 20:53
9/15 anonim válasza:
Definiáld a nagyvárost.
Magyarországon maximum Budapest után Debrecen, Miskolc jöhet szóba.
Nyú Jork lakossága talán több, mint Magyarországé.
10/15 anonim válasza:
Falun vagyok és nincsenek nyitva a kocsmák, amellett meg járnak a rendőrök fel alá az utcákon, hogy látnak- e csoportosulást vagy bármi. Kamu vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!