Hogyan lehet valakiből jó hobbifotós?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve fotózok, még nincs használható fényképezőgépem, de majd szeretnék idén. Szerintetek mennyi idő kellhet ahhoz, hogy olyan szintre felfejlesszem a fotóim minőségét/témáját/etc, hogy büszke lehessek a műveimre? Most sem olyan rosszak, de azért 3 MP-s telefonkamerával...Szerintetek? És milyen olcsó fényképezőt vehetnék, ami jó is hobbi szintű fotózásra?
15L
2010. aug. 16. 13:57
1/2 anonim válasza:
Talán nézegess képeket abban a kategóriában amiben te is szeretnél fényképezni, nemtom mit szeretsz ( ember, állat , természet).Nézd meg mások mit emelnek ki, hogyan csinálják.(Bár nem vagyok egy fényképész.)Hát olcsok esetleg az Olympusok. De szerintem a Nikon az már elég jo.
2/2 anonim válasza:
Ajánlom a fotozok.hu-t, én is fent vagyok, és sok tanácsot kapok, rengeteget fejlődtem, mióta regisztráltam :D (A lényeg hogy felraksz képeket, és kommentálják. Lehet, hogy elsőre leszólnak, de ne aggódj igyekezz és fejlődni fogsz :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!