Hegyi Kéjenc visszatér egy Edo Tensei segítségével az élők világába, és találkozik Naruto-val?
Yt-n sok ilyen indexkép van, hogy Orochimaru, egy Edo Tensei segítségével feléleszti a Perverz Remetét, Minatot, Itachit, és Madara-t.
Nagyon hiányzik már Jiraiya és szerintem nem csak én vagyok így vele.. Legalább annyit adott neki a készítő, hogy Sasuke és Boruto a múltban találkozik velex és persze a fiatal Narutoval, Nejivel, igazából a régi csapatokkal..
Viszont jobb lenne, ha Hegyi Kéjenc látná, hogy Naruto tényleg Hokage lett, és mi mindent vitt véghez.. (Kezdve azzal, hogy a bölcs állapotban is felül múlta Jiraiya-t.)
Nagyon szeretném őket látni ismét beszélgetni együtt, remélem ez a Boruto-ban hamarosan megvalósul..
Nem tér vissza. Azokat csak a fanok csinálták.
Nem is lehetne visszahozni, mivel a teste elmerült a vízbe, így nem tudnak tőle sejtet vennk ami az edo tenseihez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!