Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most komolyan minden zárva...

Most komolyan minden zárva van, de a kaszinók nyitva lehetnek?

Figyelt kérdés
Ez igaz? De ez hogy..? Értem, hogy az államé, és amiatt, de ezzel nyíltan köpik szembe magukat, nem? Hisz semmi nem lehet nyitva, semmi szórakozóhely, de az igen..?
2021. jan. 24. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Persze! A fidesznek kell a kERESZtény pénz, te meg dögöljél meg otthon! A kaszinó az fideszes. Nézd majd meg, beoltják a 60 év felettieket és kinyithatnak mészáros szállodái a balaton parton! a 60 év alattiakat oda eresztik, hogy költsék a pénzüket, a járvány közöttük már nem számít! Írd fel, amit írtam, és majd májusban nézd vissza! Biztos info! A 60 év alattiak oltását el akarják húzni, arra fogják majd, hogy ők nem halálos fenyegetettségben vannak a vírustól, mehetnek szállodába!
2021. jan. 24. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg az a cél, hogy mindenki tönkremenjen, és az államé legyen minden étterem/szórakozóhely stb? Ez felháborító.
2021. jan. 24. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Miért kellett rájuk szavazni! Azok a felelősek, akik rájuk szavaztak! Nyilván az a cél, mindent meg akarnak szerezni, hogy nekik tejeljen! Én ezért nem nyaralok már itthon, rajtam egy fideszes se keressen! (amúgy olcsóbb kimenni akár busszal görögországba (nyilván nem a vírus alatt) mint itthon a Balatonon nyaralni)
2021. jan. 24. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak nyitva a kaszinók, itt zárva van az is.
2021. jan. 24. 10:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok politizálni, meg senki mellé állni, de szerinted ha más lenne hatalmon akkor jobb lenne? Kizártnak tartom.
2021. jan. 24. 10:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy hozzászólásban írta valaki valahol, hogy nyitva vannak, rákerestem neten, és tényleg azt írja, hogy most jelenleg is nyitva van.
2021. jan. 24. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jobb lenne! Egyik kormány alatt sem volt ilyen brutális pénzlenyúlás, egyik kormány sem ültette mindenhova a saját embereit, akik beszedik a pénzeket! 2010 előtt nem rúgták ki az alsó hivatali réteget, maradtak a fideszesek a szocik alatt hivatalokban, most mindenkit kirúgnak és a saját embereiket ültetik be! Ha cigit veszel, őket gazdagítod, mert megszerezték maguknak! Ha piát veszel, úgyszintén (minden borászat, pálinkászat az övék, a saját embereik csinálják) stb... Szóval ennél csak jobb lehet BÁRKI!
2021. jan. 24. 10:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor meg vannak hamaistva a szavazatok? Vagy hogy lehet az, hogy mindenki őket szidja, mégis mindig rájuk szavaznak?
2021. jan. 24. 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Csaltak
2021. jan. 24. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Szavazatvásárlás, sorszavazás stb... külföldi magyarul ugatók ide szavazása! Ezért nyernek.
2021. jan. 24. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!