CBD jointot alacsony THC-vel lehetne rendelni Magyarországra legálisan?
Sziasztok! A napokban hozzám került egy tea (Rau*h)amit konkrétan a boltban lehetett kapni, kender ízű volt, és nagyon bejött, ezért gondolkoztam, lehetne-e többet is hozni, ha már MO-n ilyen volt a boltokban.
Kisebb nyugtató hatást ért el nálam, és azon gondolkoztam (utánanézve az EU-s szabályoknak), hogy ha a 0,3-0,4 körüli THC-s "kendert" engedélyezik csak, akkor tulajdonképpen be lehetne rendelni legálisan jointot? Vagy Magyarországon ez másképp van, mindenképpen büntetnék?
Egész pontosan ezt néztem ki magamnak, szállítanának Európába is, csak kíváncsi lennék, hogy nem-e vonna magával komolyabb következményeket egy ilyen rendelés, és biztos oké lenne-e ha ez meg lenne rendelve?
A "kender" és a "kender ízű" azért messze nem ugyanazt jelenti. Bármi, amire rá van írva az "ízű", azt jelenti hogy mesterséges aroma van kikutyulva, és semmi köze az eredetihez. Tudod, mint az olcsó 'kóla ízű' kóla. Merthogy az nem az igazi kóla, csak valami ócska utánzata.
A 'kender ízű' valami meg egy jó nagy parasztvakítás, ami reklámnak jó, meg a hiszékeny ember megveszi, hiszen 'a fű az illegál, akkor megkóstolom a teában' - gondolatmenettel. A nyugtató hatás pedig nem több, mint placebo, mert elhitted hogy vadkender van benne.
Azt pedig végképp ne keverd bele, hogy azokban az államokban ahol legális a fű és nyitnak hozzá webshopot, akkor te gond nélkül beszerezheted és használhatod Magyarországon. Amíg itthon illegális, addig illegális is marad. Még akkor is, ha rendelés le tudod adni, meg a vámvizsgálatig elér a termék, aztán a drogkereső kutyák majd megfogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!