Kimbella a kimberlyből kérdése:
Ki a kedvenc magyar transzvesztitátok/ drag queenetek, és miért?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 10:45
1/8 anonim válasza:
Elég kis közösség és ők sem annyira hangosak a társadalmi kirekesztettség miatt. Ha megkérdezel 100 embert, a többsége egyet sem tudna mondani, nemhogy kedvencet választani közülük. Van Lady Dömper és kb. ennyi ismert ember.
2/8 anonim válasza:
Azért van sok drag queen. Nekem mindig is Giselle volt a kedvencem a magyarok közül. Volt benne - legalábbis régebben - egy kis Devine.
Amúgy heteró férfiként is kifejezetten szeretem a Drag Queen show-kat, mikor kint éltem amerikában rengeteget láttam.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az 1-esnek igaza van, valóban kis közösségről beszélünk. Nekem egyébként Valerie Divine, Mercy McQueen és Tina Colada (habár ő már sajnos nem "üzemel")
2021. jan. 17. 19:39
5/8 anonim válasza:
semelyik nem szeretem a transz fesztitákat
7/8 anonim válasza:
Külföldiek közül Alaska Thunderf*ck, Shea Couleé és Miz Cracker, magyarok közül Nina vonChains, Jamilla Parker és Micus <3
8/8 anonim válasza:
A magyarok között szerintem Zsófi a legszexibb. Mert neki van a legnagyobb és legszebb melle. :) Meg persze Te. Azt nem kell megindokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!