Milyen kerámiát vásároljak Vízipipára?
Figyelt kérdés
Sziasztok - keremiát szeretnék vásárolni, mivel nem adja át az ízeket a mostani - a legolcsóbb minőség.
Most találtam 1-et és ha van olyan személy közületek akik szoktak pipázni és értenek hozza azoknak a segítségét kérném.
Ennek a pipa átmérője 23mm alul ahogy én elnéztem és a mostaninak pedig 20mm. (ahogy rácsatlakozik a pipára)
Viszont általában ilyen gumit szoktak alája rakni amit most kicserélnék az alábbi linkben megtalálhatóra ami nagyobb lenne 4mm-vel a mostani guminál és sztm ezzel orvosolnám a problémát.
Vagy ti hogy látjátok ? illetve a kerámia minősége milyen besorolást kapna ?
2021. jan. 13. 18:49
2/2 $$$$$ 

válasza:

Na most ugyebár ez egy phunnel. Én egyiptomi keramia manias vagyok(sima alul lyukasztasos kerámia) de nem a gagyi dohanyboltos mini egyiptomi amibe fer vagy 6 gramm dohi ha nem rendes nagy 20-25 grammos. Amugy a phunnelek is teljesen jok nekem is van 2. Na most ezt a keramiat konkrétan nem ismerem. De ez egy El Nefes keramia. Ami alapbol egy jo márka. Én amugy a helyedben bemennek egy vp boltba és ott vennék keramiat. Főleg ha nincs konkrét ötleted hogy milyet akarsz. A Phunnelek nagy része mazas. Ami azert is jo mert nehezebben issza be a melanszt a keramia. Amugy még az As Hammerek is jók ha mar phunnelt akarsz. A tömitésröl meg annyit hogy az erdekes ha nem jo a keramia a tömitesedre. Mert álltalaban jok szoktak lenni de nyilvan nem mindig. Persze van vékonyabb meg vastagabb tömités is. De egy tömités kb.200 ft. Fontos hogy a pipadon annak a résznek az atméröjét is nézd meg ahova a keramia megy hogy mekkora.Havernak volt egy kb.130 cm-s tradi pipaja (Lion of Babilon). Es olyan vastag volt ez a része ,hogy alig talalt rá kerámiát. Tehat nallad se feltetlen a tömítéssel van a baj.Es én amugy sima tömitest vennék nem ilyet amit linkeltél. Ennek az lehet a haszna hogy ha nagyon melanszos a dohi akkor nem a talcara folyik amikor leveszed a keramiat. Vagy nem is tudom. Szerintem menj be egy vp boltba ha van a közeledben. Ha meg nincs akkor ezeket nézd még meg ha phunnelt akarsz: ugye az As Hammer,Quassar(bár ez egy elegge prémium keramia plusz konzolos. Tehát az ára is megvan..), Japona(nekem nagyon tetszik a kinézete), aztán a Loona-nak is van phunnelja. Es most hirtelen ennyi jutott eszembe. De meg van sok jo más phunnel is. Most milyen keramiad van? Az is jo ha akar egy kepet tudsz róla csatolni. Illetve tudsz tömni? Mert egy phunnelt nem ugy tömünk meg mint egy egyiptomit illetve egy vortexet megint mashogy kell. Mashogy tömsz ha foliázol,mashogy ha pashazol es akkor is ha konzolozol. Nem mindegy hogy melyiknel mennyit hagysz el a keramia tetejetöl. Bár a folianal meg konzolnal majdnem ugyan ugy kell. Én konzolnal kicsit tobbet szoktam elhagyni ,de nagyon minimálisan. Illetve milyen pipad van? (Kis erdekesseg az a dohi amivel ez a keramia van reklamozva marmint a puér egy orosz dohi ,ami tea levélböl van nem dohany leveleböl, ez azért érdekes mert van benne hozza adott nikotin, de mivel tea ebben valamennyi koffein is van. Tehat aki nincs hozzá szokva az erös pipakhoz az eleggé betud tőle szedülni. Bar szerintem egy Darkside core-tol messze all... De még a mediumtol is. Kostoltam már pár izzét. Van amelyik nagyon jo de van amelyik borzalmas😂). Amugy ha nem tudod hogy kell tömni . Szívesen leírom. Illetve ha bármi mas kérdéses is van ,arra is szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!