Mi a véleményetek a Fókuszcsoport youtube-csatornáról?
Nem kedvelem! Régebben néztem de már nem. Az a baj hogy mindenkibe beleköt, sokszor jogosan, de van hogy egyáltalán nem jogosan. A másik meg hogy nagyon egyoldalú és nem tud objektívan állni a dolgokhoz. Csak a saját szemszögét ismeri. A Politikai tartalmú videóival ugyan ez a helyzet. Sokszor pontatlanságokat, konkrét marhaságokat állít, aminek csak részben van köze a valósághoz.
És ezt úgy mondom hogy ugyanaz az a politikai álláspontom mint neki.
Én mostanában megnéztem 2-3 régebbi videót. Aki a kamera mögött van, egy értelmes ember és ez tetszik a csatornában. Az is tetszik, hogy odafigyel a tiszta kiejtésre!!! (Aminap néztem egy másik Youtube csatornát egy másik MAGYAR emberrel és alig értettem belőle valamit, mert nem artikulált.) Ha a hangról beszélünk, nem kell tili-tolizni a hangerővel, mert nem az van, hogy egyszer semmit nem hallok, egyszer meg beszakad a dobhártyám.
De ami nem tetszik, hogy túlmagyarázott mindent ezekben a videókban vagy indokolatlanul leragadt 1-2 részletnél vagy ismételgette a róluk alkotott véleményét. Ez pedig azt okozta hogy mindegyik vieót csak egy részig tudjam megnézni, hiába is egy értelems ember ült a kamera mögött, aki képes a tiszta, szép kiejtésre és a videó hangereje is megfelelő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!