Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Békeidőben melyiket szeretitek...

Békeidőben melyiket szeretitek jobban mozi, vagy otthoni filmezés(netflix,hbo go, stb)?

Figyelt kérdés

#film #mozi #házimozi #Otthoni filmezés
2020. dec. 30. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Mozi
Otthoni filmezés
30 szavazat
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
63%

Ha a békeidő alatt a covid-mentes időszakot érted,

akkor a mozira szavazok.

Ott megvan egy bizonyos feeling, fűszeres nachos...

2020. dec. 30. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet a mozit netflixhez hasonlítani? Ég és föld. Az egyik aktuális mozifilmeket a vetít, a másik sorozatokat közvetít. Gyakorlatilag egymást egészítik ki.
2020. dec. 30. 22:34
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 igen covid mentes időszakra gondoltam
2020. dec. 30. 22:35
 4/13 A kérdező kommentje:
#2 nem a pont a netflixre gondoltam csak, de például jövőre jön Magyarországra a Hbomax, és a 2021 es warner bros filmek mozi premierrel egy időben kerülnek fel hbomax-ra is.
2020. dec. 30. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Mozi. Még ha rossz is volt a film, vagy idegesítő a közönség, jobb a hangulata mint otthon. Plusz nincs jobb egy téli estén egy jó film után tök vidáman hazamenni :)
2020. dec. 30. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Itthoni! Akkor megyek ki pisilni amikor akarok és nem maradok le semmiről...
2020. dec. 31. 02:59
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem muszáj akkor moziba menni, mikor teltház van

Én még mindig úgy gondolom, hogy a mozi a film otthona, ahova az alkotói megálmodták

Persze az otthoni filmezés is nagyon jó

2020. dec. 31. 04:17
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Otthoni, mert akkor kezdődik a film, amikor én akarom. Plusz nincsenek idegesítő reklámok, sem idióta emberek, akik előszeretettel beszélnek bele a filmbe.
2020. dec. 31. 08:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Mozi, mozi, mozi!

Amennyi támadást lehet felhozni ellene, úgy ugyanannyi érvet is mellette. Hiába ugyanúgy csak filmet nézek, mintha otthon lennék, én a moziba járást mindig egyfajta élményként, külön programként éltem meg, amikor kimozdulok otthonról. Plusz lehet neked akármilyen kép -és hangrendszered a szobádban, nem fogod tudni a mozi nyújtotta minőséget reprodukálni.

2020. dec. 31. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egyik se, DVD vagy letöltött film megnézése.

A mozi jó lenne, ha nem lenne messze és nem lenne tele emberrel.

2021. jan. 1. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!