Hogyan oldjátok meg idén a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Hol lesztek ? Mindenki otthon? Ötleteket várok
Köszönöm
2020. dec. 18. 13:57
1/13 anonim válasza:
Otthon leszek, tévé, majd tűzijáték éjfélkor (kertes házak, nem kell megsérteni a kijárási korlátozást hozzá, a szomszéd akkor is megoldotta amikor még nem volt szabad évtizedekkel ezelőtt most is meg fogják).
3/13 anonim válasza:
Otthon leszek, valószínűleg borozok és a Witcher 2-t játszom.
4/13 anonim válasza:
Tüzijátékot vásárolni nem lehet majd, mert tiltott lesz árusítani is. Értem, meglehet oldani okosban is. Jön a rendőr, "tavalyról maradt biztos úr!". Csak a birtoklása is tilos az engedélyezett időszakon kívül, szóval tilos árulni = nem lehet venni = nálad mégis miért van = illegálisan vetted vagy illegálisan tároltad 1 évig. Megy a büntetés.
5/13 anonim válasza:
#4 az 1. és 2. osztályú legálisan vásárolható, birtokolható és használható egész évben. Ha most tilos is árulni, októberben simán vehettem legálisan, amit legálisan birtoklok jelenleg és miért ne használhatnám elsején éjfélkor? A 3. osztályúra vonatkoznak, hogy 29.-től árulható, 31.-én este 6-tól 1.-én reggel 6-ig használható. Ilyet birtokolni és használni idén valóban nem legális.
6/13 anonim válasza:
Egyedül leszek otthon. Tévézek, iszogatok-eszegetek, Falloutozgatok.
7/13 anonim válasza:
Netezgetek, eszem-iszom, mint bármelyik este.
8/13 anonim válasza:
Miért fáj akárkinek, hogy én alszom, vagy mulatozom?
9/13 anonim válasza:
Átjön egy barátnőm, és ennyi, olyan lesz mint is sima ottalvás.
10/13 anonim válasza:
Miért fáj annak a 75%-ban beleszámítónak, aki mindenki mást felpontozott, hogy borozok és Witcherezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!