Apple tv applikáció hogy működik?
Figyelt kérdés
Vettem egy macbookot, ilyenkor jár 1 év ingyenes előfizetés. Rányomtam arra, hogy 1 éves próbaidőszak elindítása, bejelentkeztem az apple ID-val, megadtam a számlázási adatokat, de amikor bemegyek az appba és rányomok egy filmre, akkor csak azt írja ki, hogy “vásárlás” vagy “kölcsönzés”. Most akkor nem ingyen kéne tudnom nézni?2020. dec. 15. 11:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak a saját gyártású sorozatokat tudod ingyen nézni, a videótéka funkció úgyanúgy fizetős.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez úgy működik, mint a Netflix.
2020. dec. 15. 11:42
4/5 anonim válasza:
Ugybiz’, a saját gyártásuakat tudod nézni. Illetve néha időszakosan feloldanak ezt-azt.
ui: For All Mankind, Teherán, Morning Show, ezeket feltétlen nézd meg. Zseniális mindhárom!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. dec. 17. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!