Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Blender kezelése egy kezdőnek?

Blender kezelése egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Nagy álmom, hogy egyszer animátor legyek és animéket készítsek. A Blendert szeretném használni, gyakorlásra. Pár perces kisfilmek készítésére. Van egy kisebb rajztáblám(Wacom Intuos draw) le is van már töltve a Blender. Eggyetlen gond, hogy halvány fogalmam sincs, hogyan kell használni😂

Nem a 3D animáció foglalkoztat hanem a 2D-s.

Teljesen kezdő vagyok. Még sose csináltam ilyet.

Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan kezdjek neki? Esetleg vannak olyan oldalak amik segítséget nyújtanak? Néztem tutorial videókat de nekem valamiért nem úgy néz ki mint nekik. Esetleg tudnátok tutoriallokat ajánlani? Tanácsokat mondani?

Mielött bárki is leírná, igen tudom, hogy az animéket egy rohadt nagy csapat csinálja...

2020. dec. 5. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nemrég kezdtem, csak engem a 3D-s animáció érdekel:)

Én az angol használati utasításokat olvastam el, meg videókat néztem, így az alap dolgok mennek benne (talán xd)

Ha magyarul érdekel, akkor Ferenczi Róbertet ajánlom, ő kezdett el egy csatornát, és elég érthetően magyaráz, azt hiszem a 2D-s animációról is beszél benne picit, ha jól rémlik.

Meg itt Gykorin is vannak olyan felhasználók, akik nagyon otthon vannak a programban, lassan biztos ők is megtalálják a kérdést:D

Ha esetleg kell segítség, írj nyugodtan, hátha van akkora csoda, hogy pont tudok benne segíteni:D

2020. dec. 5. 21:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

2020. dec. 5. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!