Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Leírnád életed egyik legvicces...

Leírnád életed egyik legviccesebb élményét? :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

osztálykiránduláson történt 2 estes is :D

1

éjfél után mindenkinek a saját faházába kellett lenni az egyik fiú átjött hozzánk és 3asba beszélgettünk én kimentem a mosiba és egy szobába találta 2esbe az ofő a bnőm és a srácot ... XD de nem történt semmi de ki tudja mit gondolhatott az ofő és kizavarta a srácot

2.

késöbb vissza szökött és nem lehetett kimenni de mi cigizni akartunk bementünk a fürdőbe mind a 3an és az ablakot elfelejtettük kinyitni és egyszerre 3an egy mini fürdőbbe úgy befüstöltünk hogy majd megfulladtunk XD de aztán jót röhögtünk rajta

2010. aug. 18. 23:24
 12/13 anonim válasza:

Nekem is volt nemrég egy vicces élményem, töriórán.

Témazárót írtunk és épp allergiás időszakomban voltam, ezért ki volt száradva a torkom. Megkérdeztem a tanártól, hogy ihatok-e egy kortyot, megengedte, viszont az utolsó nyelésnél elkövettem azt a hibát, hogy ránéztem a dolgozatomra és egy név jött velem szembe: Kandó Kálmány. Ezen elkezdtem röhögni, de közben félrenyeltem a vizet, és dogaírás közepén elkezdtem fuldokolni. A többiek nem tudták eltalálni, hogy mi bajom, aztán barátnőmnek is megmutattam min röhögtem, utána már ketten mulattunk rajta. :D Kicsit ciki is volt, de örök élmény :D

2010. aug. 19. 15:22
 13/13 anonim válasza:
Jézusom. :D Te Pápára jártál nem?
2010. aug. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!