Leírnád életed egyik legviccesebb élményét? :D
osztálykiránduláson történt 2 estes is :D
1
éjfél után mindenkinek a saját faházába kellett lenni az egyik fiú átjött hozzánk és 3asba beszélgettünk én kimentem a mosiba és egy szobába találta 2esbe az ofő a bnőm és a srácot ... XD de nem történt semmi de ki tudja mit gondolhatott az ofő és kizavarta a srácot
2.
késöbb vissza szökött és nem lehetett kimenni de mi cigizni akartunk bementünk a fürdőbe mind a 3an és az ablakot elfelejtettük kinyitni és egyszerre 3an egy mini fürdőbbe úgy befüstöltünk hogy majd megfulladtunk XD de aztán jót röhögtünk rajta
Nekem is volt nemrég egy vicces élményem, töriórán.
Témazárót írtunk és épp allergiás időszakomban voltam, ezért ki volt száradva a torkom. Megkérdeztem a tanártól, hogy ihatok-e egy kortyot, megengedte, viszont az utolsó nyelésnél elkövettem azt a hibát, hogy ránéztem a dolgozatomra és egy név jött velem szembe: Kandó Kálmány. Ezen elkezdtem röhögni, de közben félrenyeltem a vizet, és dogaírás közepén elkezdtem fuldokolni. A többiek nem tudták eltalálni, hogy mi bajom, aztán barátnőmnek is megmutattam min röhögtem, utána már ketten mulattunk rajta. :D Kicsit ciki is volt, de örök élmény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!