Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak ilyen képet?

Hogyan csináljak ilyen képet?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy egy képkereten átnéz a leányzó, de a képkereten túl már nem látszódnak pl a lábai. Tudom, hogy valahogy a két képet kell összevágni, de esetleg ehhez egy youtube tutorialt tudtok küldeni? Az a baj, hogy eddig csupán lightroom-oztam, ilyesmit még nem csináltam. Előre is köszi a segítséget🤗
2020. nov. 12. 18:47
 1/2 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom melyik képre gondolsz, mert én is ez alapján próbáltam képet csinálni.

A lényeg a következő. Kell egy álvány, egy kamera és egy photoshop.

Lerakod az álványt és rába fényképezőt, FIXEN. Egy mozdulat nem lehet benne. Megcsinálod a képet csak a háttérrel, majd úgy is, hogy a leányzó, a képkerettel megjelenjen rajta. Majd felrakod a két képet PS-ba, és rákeresel a "mask"-olásra. Ha megvan, akkor csak egymásra rakod a képeket, ki maskolod ami nem kell, és talán javítasz egy hátteren, rá fogsz érezni😉

Csak arra tényleg nagyon ügyelj, hogy a 2 kép, milliméter pontosan ugyan abban a képkivágásban legyen

2020. dec. 27. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Hooo. Oké xd. Magyarázat:

Nem kaptam választ, de azóta már megcsináltam. Nem figyeltem, hogy a saját kérdésem-e, de mivel már tudtam hogyan kell, ezért leírtam. Tudom, röhejes, de na xd

2020. dec. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!