Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám hasznosan eltölte...

Mivel tudnám hasznosan eltölteni az időmet?Mi lehetne a hobbim?

Figyelt kérdés

Jelenleg szerencsére elég sok szabadidővel rendelkezem. 10-12-re járok dolgozni és már 15-16-kor el is megyek. Kellemes a viszonyom a kollégákkal és megfelelő a fizetés is. Saját lakásom van, nem kell albira költeni. Egyedül élek. Nem fáraszt le a munka sem. Szerencsére nem kell új dolgokat tanulnom, mivel a fizika amit tanítok ugyanaz évszázadok óta. Ami van informatikai továbbképzés annál én többet tudok.

Nos lényegében az összes szabadidőmet online PC játékok viszik el. Itt tevékenyen bele tudok kapcsolódni az alkotásba. Magam irányítom a világokat, a környezetet amiben élek(játszom). Főleg tankos és középkori stratégiai játékokkal játszom, de ebbe a régmult csatáinak lemodellezése is beletartozik. Mit csinálhatnék még hogy kiteljesedjek?

Pár kollega felvetése :

-TV-zés: Az a gondom, hogy unalmas. Sok film felesleges időpazarlás és nem érdekel hogy a rendező milyen ideológiát akar a filmjével belémitatni. Nem tudok tevékenyen részt venni benne

-Színház, opera, olvasás: ugyanaz részben mint az előző. Nem tudom alakítani a világot ebben a környezetben. A rendező olyan dolgot akar kifejezni a világfájdalmából adódóan, ami számomra idegen. Nem élek abban a szegmensben. Nem tudom átérezni

-kirándulás : Egy két kirándulás alkalmával rájöttem, hogy a világon mindenhol ugyanolyan bokrok, fák, élővilág van. Semmi különös sincs amerikában, ausztráliában sem, legfeljebb megesznek a krokodilok. Ugyanaz a virtuális valóság univerzum szimuláció fut ott is. Fák, bokrok, eső, hideg, az ágak beleakadnak a ruhámba stb

Szerinted milyen új perspektívákat tudnék megnyitni?

2020. nov. 8. 19:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs egy még kimaradt. Házasodjak és vállaljak gyereket akikkel lehet majd játszani és megoszthatom az életem (amit velük tőlthetek) Kappa
2020. nov. 8. 19:04
 2/5 anonim válasza:
Igen az utolsóra, megpróbálhatnál a való világban élni. Persze érthető, hogy ha a virtuális világban jól elvagy, akkor nem is akarsz máshol kihívást, de olyan szomorú olvasni, hogy ennyire nem látod szépnek a való világot. :( Ismerkedned kéne, vkit biztos találsz, aki miatt minden megszépül és érdemes küzdeni. :) Ezt online is megteheted, úgyis a gép előtt ülsz. Sok sikert! :)
2020. nov. 19. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én erre azt mondanám, hogy ismerd meg önmagad!
2020. nov. 23. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
hogyan ?
2020. nov. 23. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy lehetőség, ha gondolod olvass utána. Pszichoterápia - Saját élmény oktatás.
2020. nov. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!