Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki olvas Sanyii-t? A legutobb...

SnowWhite88 kérdése:

Ki olvas Sanyii-t? A legutobbi muve nalam sok sok kerdesre talalt. Nem hiszem el a tortenetet...

Figyelt kérdés

Szobal ugye a tortenet szerint Sanyii nagyapja annak idejen a Rakosi korszakban kikerult Hortobagyra egy fogolytaborba ornek. Ez idaig tiszta. Aztan az egyik or megorulve a hatalomtol elkezdte molesztalni a noket es verni a ferfiakat emlitett tag mindossze 20 eves. Az hagyjan hogy egy ember hulye az osszes tobbi or is elkezdi eroszakolni a noket es uralkodni a rabokon. Majd vegul jon egy ferfi aki a csaladjaval erkezett gyerekkel. A ferfi lefizeti a 20 eves "fonokot" igy az o csaladjanak nem esik baja meg amugyis a nagy emberek akik vezettek a tabort mondtak ne is legyen baja. Egyszercsak a Pista (a 20 eves) megoli a ferfit almaban az asszonyat megeroszakolja es hagyja az osszes tobbinek is megeroszakoljak mindahanyan vannak mig a gyerek kint a hazon kivul halalra fagy.

Nekem az a kerdesem hogy

- Miert hagytak az idosebbek hogy egy fiatal 20 eves uralkodjon a taboron raadasul kegyetlenul. Akiben van egy keves jo erzes legalabb nem all be a sorba ahol noket eroszakolnak.

- Nagypapa ezt a tortenetet egy fuzetbe veste le es azt irta hogy o is csinalta ezeket a dolgokat. En nem ertem miert irna le barki is ilyen szornyuseget. A legtobb ember buntudatbol a halalba vinne ezt a titkot nem pedig lejegyezne.

- Masik pedig hogy az ilyen emberek azert a Rakosi kor utan ha jol tudom elokerultek es fel lettek akasztva. Bar lehet a tori konyvek hazudnak nem tudom.

- Harmadik pedig ha nagyfater olyan becsuletes ember lett volna akkor vezekelt volna sajatos modon. A tortenet szerint nagyapi mindossze kiult a napra hogy ne fazzona lelke.

En ezt a tortenetet nem tudom igy elhinni. Valami eleg santa.

Szerentem a Sanyi irasait de ez valahogy olyan kitalaltnak hangzik es szeretnem is ha nem lenne igaz.

Ti mit gondoltok?

2020. nov. 5. 22:01
 1/2 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Az egy undok világ volt anno. Van néhány senkiházi, aki ha hatalmat kap, "keményebbnek érzi a p***ét". Abban az időben ezt a sok frusztrált nyomorékot "felemelték", átmosták az agyukat, és rászabadították azokra az emberekre, akiknek közük nem volt a fenn említettek nyomorához. Ha elhitetik veled, hogy a második világháborúban pl. a "burzsoák", vagy a "kulákok" miatt éheztél, vesztetted el a szeretteidet, akkor az agyad/szíved könnyebben beveszi a jól ismert jelmondatot: "Ne csak őrizd, gyűlöld is!". Ha valaki nem is lett volna alapból olyan, azt a többi lehúzta - ha nem engedelmeskedik, akkor mehetett volna rapporta az Andrássy út 60 alá, mint "ellenforradalmár/szabotőr/amerikai kém/stb".
2020. nov. 5. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy pszichológiai kísérlet. A csoport egyik fele börtönőr volt, a másik fele a rab. Előbbiek teljhatalmat kaptak. Olyan szinten eldurvult a "játék", hogy pár nap után megszakították a kísérletet.

Ha nincsenek erkölcsi gátak, nincsenek következmények, akkor nagyon sok ember átmegy állatba, gonosz és kegyetlen lesz.

2020. nov. 5. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!