Ki olvas Sanyii-t? A legutobbi muve nalam sok sok kerdesre talalt. Nem hiszem el a tortenetet...
Szobal ugye a tortenet szerint Sanyii nagyapja annak idejen a Rakosi korszakban kikerult Hortobagyra egy fogolytaborba ornek. Ez idaig tiszta. Aztan az egyik or megorulve a hatalomtol elkezdte molesztalni a noket es verni a ferfiakat emlitett tag mindossze 20 eves. Az hagyjan hogy egy ember hulye az osszes tobbi or is elkezdi eroszakolni a noket es uralkodni a rabokon. Majd vegul jon egy ferfi aki a csaladjaval erkezett gyerekkel. A ferfi lefizeti a 20 eves "fonokot" igy az o csaladjanak nem esik baja meg amugyis a nagy emberek akik vezettek a tabort mondtak ne is legyen baja. Egyszercsak a Pista (a 20 eves) megoli a ferfit almaban az asszonyat megeroszakolja es hagyja az osszes tobbinek is megeroszakoljak mindahanyan vannak mig a gyerek kint a hazon kivul halalra fagy.
Nekem az a kerdesem hogy
- Miert hagytak az idosebbek hogy egy fiatal 20 eves uralkodjon a taboron raadasul kegyetlenul. Akiben van egy keves jo erzes legalabb nem all be a sorba ahol noket eroszakolnak.
- Nagypapa ezt a tortenetet egy fuzetbe veste le es azt irta hogy o is csinalta ezeket a dolgokat. En nem ertem miert irna le barki is ilyen szornyuseget. A legtobb ember buntudatbol a halalba vinne ezt a titkot nem pedig lejegyezne.
- Masik pedig hogy az ilyen emberek azert a Rakosi kor utan ha jol tudom elokerultek es fel lettek akasztva. Bar lehet a tori konyvek hazudnak nem tudom.
- Harmadik pedig ha nagyfater olyan becsuletes ember lett volna akkor vezekelt volna sajatos modon. A tortenet szerint nagyapi mindossze kiult a napra hogy ne fazzona lelke.
En ezt a tortenetet nem tudom igy elhinni. Valami eleg santa.
Szerentem a Sanyi irasait de ez valahogy olyan kitalaltnak hangzik es szeretnem is ha nem lenne igaz.
Ti mit gondoltok?
Volt egy pszichológiai kísérlet. A csoport egyik fele börtönőr volt, a másik fele a rab. Előbbiek teljhatalmat kaptak. Olyan szinten eldurvult a "játék", hogy pár nap után megszakították a kísérletet.
Ha nincsenek erkölcsi gátak, nincsenek következmények, akkor nagyon sok ember átmegy állatba, gonosz és kegyetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!