Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki tud pesten korhatár...

Valaki tud pesten korhatár nélküli szórakozóhelyet,discot?

Figyelt kérdés
Tudom,nyilván az összes disconak van egy korhatárja,de hallottam hogy vannak olyan helyek ahol ezt nem nagyon veszik komolyan,nem kérnek személyit.Tudna valaki mondani ilyen helyeket pesten?

2020. nov. 1. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme lenne egy korhatár nélküli bulinak? Egy buliban a nagy része iszik, ami 18+-os. Ha beengednek ilyen helyekre hogy nem vagy nagykorú és véletlenül megy egy ellenőrzés komolyan megütheti a tulaj a bokáját. Azt meg nyilván nem akarja ha már egy csomó energiát belefektetett.

Én ahol élek sehol és jártam helyekre 17 éveseket sem engedtek be hiába pár hónap múlva töltötte volna a 18-at.

Bár őszintén soha nem értettem hogy egy "gyerek" miért akar bulizni. Ha egyetemre jár vagy dolgozik valaki akkor kell a kikapcs és így vezetik le. De egy gyereknek mit kell levezetnie? A 2 témazárót egy héten?

Ne érts félre ez nem ellened irányul, csak a többség ilyen. Le lehet pontozni a véleményem miatt, de attól még ez nem fog változni. És nem, nem vagyok begyepesedett. Én is jártam bulizni, de mikor betöltöttem a 18-at.

2020. nov. 1. 08:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Öregapátok borospincéje esetleg...

Az ilyen alkoholmentes sulidizsi típusú rendezvények atom cringek ám...

2020. nov. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!