Valaki tud pesten korhatár nélküli szórakozóhelyet,discot?
Mi értelme lenne egy korhatár nélküli bulinak? Egy buliban a nagy része iszik, ami 18+-os. Ha beengednek ilyen helyekre hogy nem vagy nagykorú és véletlenül megy egy ellenőrzés komolyan megütheti a tulaj a bokáját. Azt meg nyilván nem akarja ha már egy csomó energiát belefektetett.
Én ahol élek sehol és jártam helyekre 17 éveseket sem engedtek be hiába pár hónap múlva töltötte volna a 18-at.
Bár őszintén soha nem értettem hogy egy "gyerek" miért akar bulizni. Ha egyetemre jár vagy dolgozik valaki akkor kell a kikapcs és így vezetik le. De egy gyereknek mit kell levezetnie? A 2 témazárót egy héten?
Ne érts félre ez nem ellened irányul, csak a többség ilyen. Le lehet pontozni a véleményem miatt, de attól még ez nem fog változni. És nem, nem vagyok begyepesedett. Én is jártam bulizni, de mikor betöltöttem a 18-at.
Öregapátok borospincéje esetleg...
Az ilyen alkoholmentes sulidizsi típusú rendezvények atom cringek ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!