Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jó magyar nyelvű fotós podcastok?

Jó magyar nyelvű fotós podcastok?

Figyelt kérdés
Hallgatnék kocsiban podcastokat, főleg fotós témában. Hol találok ilyeneket? Köszönöm!

2020. okt. 31. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
sok éve volt a Spottr.hu fotós oldal készítőinek egy podcastje, de az oldallal együtt megszűnt. a Tripodcast podcast már akkor is ment, azt hiszem, egy ideig szünetelt, de most újra megy és nemrég indult egy Fókuszban a fotós podcast, ami úgy látom, egy ideje szünetel. hogy melyik mennyire jó, az igencsak ízlés függő is. tőlem eleve idegen, hogy fotózásról szövegelnek emberek. a fotózás szerintem a képekről szól, ez a sok szövegelés inkább pótcselekvés.
2020. nov. 1. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
az Élet meg minden és az Unlimited podcastek nagyon jók, szerintem nem is nagyon ér a nyomukba egyik fotós podcast sem. ezek alapvetően nem fotós tematikájúak, de volt bennük 1-2 fotós vendég is, akikkel nem annyira magáról a fotózásról beszélgettek, hanem az életükről, témáikról, meg a munkájukról, ami a fotózás. szerintem ezek a beszélgetések sokkal érdekesebbek és tartalmasabbak, mint a kimondottan fotósnak dedikált technnokrata, kütyümániás "fotós" beszélgetések.
2020. nov. 1. 15:22
 3/5 A kérdező kommentje:

1: köszi! A Spottr.hu nem volt meg, hátha vissza lehet hallgatni. A Tripodcast és a Fókuszban a fotós is megvannak, kb. a két első találat a Google-ben is, próbáltam olyanokat keresni, amik kevésbé ismertek. :)

2: köszi, de alapból fotós meg ilyen alkotó podcastokat keresnék, szóval nem ilyen vegyes cuccot :D

2020. nov. 2. 09:52
 4/5 Bármimás válasza:

Kék Óceán podcast:

[link]

2020. nov. 9. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megfülelem :)
2020. nov. 9. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!