Az úgy csinálunk, mintha 2007-2012 lenne csoportban nem kéne szabályokat bevezetni?
Csak mert a posztok felének semmi köze 2007-2012-höz. Sokszor látni 90-es, sőt 80-as évekbeli dolgokat megosztva, minap egy commodore-os játék videóját töltötte fel valaki.
Tök jó lenne, ha a csoport tényleg a címben lévő időszakhoz köthető nosztalgiásáról szólna.
Engem az zavar, hogy a tagok többsége 2000 körül született, én viszont 89-es vagyok, így alig akad olyan, aki értékeli az időszakhoz köthető bulizós, berugós, csajozós posztjaimat.
Mikor olyanokat posztolok, hogy "Ki jön Junkies koncertre a Pecsába?" vagy "szerintetek a kék vagy a piros viceroy a jobb cigi?", kapok vagy 1-2 lájkot, mert kb. gőzük sincs miről van szó. Ha kiraknék egy akkori rajzfilmhőst, akkor tuti kapnék 100 lájkot fél óra alatt.
Kéne egy-egy külön csoport azoknak, akik akkor kisgyerekek voltak és azoknak, akik akkor fiatalok.
"Engem az zavar, hogy a tagok többsége 2000 körül született.."
Pontosan. A legtöbbeknek a csoport egyszerűen óvoda-nosztalgia. Én az akkoriban felkapott youtube videókat szoktam kiposztolni (pl. idegbeteg Gabi, penge Pákó, Pepsi Béla, Budapest tévés ökörségek meg minden ilyesmi, amin a haverokkal röhögtünk gimisekként), de erre általában síri csend a reakció azoktól, akik akkoriban épp megtanultak bilire ülni (és ők teszik ki a csoport majdnem egészét).
Csak azok a posztok sikeresek, amik valami akkori mesefilmről, édességről, gyümiléről stb. szólnak. És ezek meg már nekem tök ismeretlenek..
Szerintem is jó lenne, egy pl. "Úgy csinálunk, mintha 2007-2012-ben lennénk 15-25 évesek" csoport létrehozása.
Üdv,
egy 91-es évjárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!