Miért kedvelik sokan túlságosan is a The VR csapatát?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a bannolás nyomán sok kommentet látni és az tűnik fel, hogy sokan már-már istenként kedvelik őket, de miért? Régebben kérdeztem szorosabb rajongóikat is és semmi épkézláb magyarázatuk nem volt, csak annyi nagy nehezen:minőség! Csak ezzel annyi a baj, hogy semmivel sem jobbak más videósoktól, rajtuk kívül is van rengeteg zseniális, akár bizonyos szempontból jobb videós is, de mégis mi okozza ezt a túlzott "minőség" érzetet? Mitől hiszik az emberek, hogy prémiumabb élményt kapnak?#bann #VR János
2020. okt. 24. 00:22
11/11 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem arról beszélek, hogy ők nem érdemelnék meg, hanem arról, hogy senki sem tud konkrét dolgot mondani, csak azt, hogy ők vannak a tetején, ami egyáltalán nem igaz, már csak a nagy számok törvénye miatt sem, hisz semmi olyat többet nem tudnak nyújtani, amit akár máshol más formában, vagy mást is akár, de megkapod ugyan úgy. Te azt írtad, otthoni hangulat. Írjak embereket: Nos semmi féle konkrétumot úgy érzem nem kell írnom, hogy én kiket mondanék, mert egy részt szimplán rámész a keresésre és rengeteg olyan ember van, aki hozza kevesebb nézővel akár a még otthonias hangulatot is és ez nem túlzás, csak ki kell mozdulni a TheVR árnyékból, más részt nem tudok leírni annyit, mint ahány van...én sem követek annyit ahány csak létezik, mert akkor nem tudnék választani közülük, hogy kit nézzek(bőség zavara)! Persze kérdés:Kinek mit jelent az otthoni érzés és mi a jó, hisz sokaknak az is elég, hogy szól a háttérben valami, más pedig szeret beszélgetni is, esetleg más tartalmat kapni! De ha még mindig fent tartod, hogy szeretnél pár nevet "kapni", akkor privátban írok!
2021. febr. 28. 14:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!