Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a munkahelyemen...

Mit csináljak a munkahelyemen 16 órán keresztül?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen bármit csinálhatok (portás állás), csak a lényeg, hogy ébren maradjak 16 órán keresztül. Mit csináljak 16 órán keresztül? Mert már párszol voltam, és tényleg nem történik semmi, így akárnilyen elfoglaltságot kitalálhatok. Mit javasolnátok, mit csináljak ennyi időn át?

2020. okt. 21. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Álljál.
2020. okt. 21. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvasás, film/sorozat nézés laptopon/telefonon, játék laptopon/telefonon, keresztrejtvény fejtés, telefonálás ismerősökkel.
2020. okt. 21. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Bár nem mindegy hogy milyen porta pl iskola? Telephely?
2020. okt. 21. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni, olvasni, filmet nézni.
2020. okt. 22. 09:54
 5/5 anonim válasza:
100%
Én vennék korlátlan mobilnetet, követnék sikeres tipstereket és sportfogadásból egészíteném ki a jövedelmemet. Jónéhány portás csinálja. Többek között én is ilyen állást keresek pont a szabadság miatt.
2020. nov. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!