Wattpad olvasók, vetnétek egy pillantást az új történetemre? :)
Nagyon új ez még nekem, nem olyan régen kezdtem el írni, és örülnék ha beleolvasna, akinek van kedve ^^
A sztori egy fiatal lányról, Katinaról szól, aki elveszíti emlékeinek egy részét egy balesetben. Éppen akkor, amikor végre újra kezdi életét, rögtön fenekestül fel is forgatja egy idegen férfi, aki a semmiből jön, és visz mindent.
Elolvastam az első felvonást.
Noha nem az én világom a történet, de azt kell mondanom, jól írsz, szabatosan, jó a központozás, világosak a mondatok, helyes az írás (van pár kisebb hiba, de erre még bőven ötös jár ilyen terjedelmű szöveg esetén), van stílusa.
Amit hibának rónék fel, az valójában nem is hiba, inkább az én ízlésem mondatja velem (és lehet, hogy a célközönség ezt kajálja): szerintem túl van írva, túlságosan aprólékos, emiatt "nem halad" a történet. Ha én írnám, szerintem 25-30%-ot kihúznék a szövegből. De ez tényleg magánvélemény. Nem az összképet rontja, meg nem lesz zavaros az írás emiatt, nekem egyszerűen indokolatlanul lassú.
De amúgy az általam olvasott wattpados szövegek közül magasan kiemelkedik a minőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!