Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért hideg a jobb kezem...

Miért hideg a jobb kezem játék közben?

Figyelt kérdés

Amikor leülök a gép elé játszani,pár perc mulva elkezd hideg lenni,és izzadni a jobb kézfejem,amivel nyomkodom az egeret.

Nyáron nem volt ilyen probléma,most hogy bejött ez a lehülés,azóta van ez,pedig meleg van a házba,olyan székem van,aminek van könyök támasza,kaptam tippeket,hogy áztassam meleg vízbe,nem segített,mozgassam,hát mozgatom,de nem segít,illetve emeljem meg a kezemet,hogy legyen vérkeringés,namost 2 barátomnál voltam,egyiknek u olyan széke van mint nekem,érdekes módon meleg volt,másik barátomnak olyan széke van,h nincs rajta könyök támasz,nála is meleg volt... akkor itthon mi az istenért hideg a kézfejem? Nagyon idegesítő,le van fagyva,és nem tudok normálisan játszani,alig tudom mozgatni.

2020. okt. 18. 17:09
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
No, egy egyszerű kérdés: a kézfejed feljebb van a könyöködnél?
2020. okt. 18. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,egy picit,és ugye nincs akkor vérkeringés,na de nyáron akkor hogy volt? Meg barátaimnál...
2020. okt. 18. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
A mozgatás hiánya az oka. Hiába kattintasz vagy húzod az egeret, a kezed minimálisan mozog csak (ujjak és csukló egyedül), ezen felül még fel is van támasztva a hidegebb asztalra és/vagy székre ami miatt a keringése is megváltozik (főleg ha magasabban van a könyéknél, ahogy írják). Hosszabb idő után még zsibbadni is fog, ha nem használsz puhább egérpadot akkor fájni is.
2020. okt. 18. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt értem,és köszönöm ezt a részletes leírást,csak mint említettem,az a fura,hogy ez a szék már 3 éve van meg,és nyáron sose volt ilyen,vagy nyár előtt,most hogy hideg van,egyből... meg barátomnál is picit magasabb volt az asztal,és mégis volt vérkeringés,ezt nem értem.

Mit tehetek? Egyszerűen emeljem meg vmivel a könyököm?

2020. okt. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!