Tegnap ideiglenesen zárolták a snapchatem.Azt irtak 24ora mulva próbálják ujra belépni de nem tudok ugyan azt irja. (Egyik pillanatról a masikra tortent semmit nem csinaltam) Vajon visszakapom?Tul sok kepem volt ami fontos
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 21:01
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon értek ehhez
Viszont átérzem
Nekem is rengeteg fontos képem van rajta,mióta a telefonom a kamerás képeim kitörölte
Annyi szerencsém volt,hogy az egyik helyre ugyis elmegyünk,bár az sem az igazi mert ott az osztállyal voltunk,szal annyi szerencse hogy egyszer beállítottam háttérképnek és ott megtartott párat
A másik az hogy feltettem facera egy másik kirandulósat,a kedvenc napomról
De így is rengeteg szuper ,jól elkapott kép,és sok emlék veszett oda
Ugyhogy átérzem tényleg
Én megpróbálnék frissíteni,vagy kitörölni és újra letölteni,elvileg ha ugyanúgy bejelentkezel mint akkor ugyanazok lesznek
De azt nem akarom hogy miattam romoljon el a snapchat és tűnjön el a kép ,de ha nem jön be akkor végülis nincs veszíteni való
Meg kell próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!