Akik lottóznak, miért nem tippmixelnek inkább?
Lottónak nagyobb a nyereménye, ilyen egyszerű. 1x kell megrakni jól és milliókat nyersz. Tippmixhez is kell szerencse is és tudás is. Illetve idő, oké stabilab és fix nyeremény, de nem fogsz milliárdos lenni.
Én raktam tegnap egy szelvényt ( e-sportra kellett fogadni, most jött be tippmixpro oldalára asszem.) 3 db 1,25-ös odds és 3/2 jött csak. igen 2xes szorzó volt, 500 Ft-ből nyertem volna 1000 Ft-t, ha rakok egy lottót vagy kaparok egy sorsjegyet ugyan ott vagyok kb. De ahogy azok, úgy ezek se jöttek össze.
Legjobb tanács, ne gazdagítsuk a szerencsejáték zrt-t, illetve ne legyünk szerencsejáték függők.
Tippmix nagyobb függőséget okoz, főleg fiatalon, amikor a nap 24 órájában azon agyalsz, h mit és hogyan kellene rakni (jó pár ilyen barátom volt) Lehet nyertek 5-10 ezret, de buktak is szépen, mert minnél jobban megy a szekér annál nagyobb a tét is. Lottón, ha nyernék 5 találattal, akkor nem megyek vissza ér rakom vissza.
ha másnak nincs erre hajlama, nem lesz neki rossz.
Van, aki függ az alkoholtól, más nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!